پخش زنده
امروز: -
معاون آموزش، پژوهش و ارتباطات شورای عالی قرآن از برگزاری نشست نوزدهم شورای عالی قرآن با محوریت نقش و جایگاه قاری به عنوان یک مبلغ خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدتقی میرزاجانی گیلاوندی با حضور در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر؛ با اشاره به برگزاری نوزدهمین نشست شورای عالی قرآن با عنوان «قاریان قرآن؛ مبلغ پیامهای قرآنی» گفت: شورای عالی قرآن حسب دغدغهها و موضوعات مبتلابهی که برای جامعه قرآنی کشور به ویژه جامعه قرائی کشور شامل قاریان، حافظان و اهالی نغمهای دینی و قرآنی وجود دارد، نشستهایی را برگزار کرده و هر سال یک موضوع را در دستور کار قرار میدهد.
وی با بیان اینکه در سالهای اخیر به صورت ویژه به بیانات و توصیههای رهبر معظم انقلاب نسبت به قاریان و قرآنیها توجه میشود، افزود: در ماه رمضان گذشته حضرت آقا خطاب به قاریان قرآن فرمودند که شما بدانید که باید مصداق «الذین یبلغون رسالات اللّه» باشید یعنی نقش و جایگاه یک قاری قرآن به عنوان یک مبلغ در واقع در کلام ایشان مطرح شد، این هم باعث مباهات این جامعه پرافتخار است و البته مسئولیتهای زیادی را هم متوجه آن میکند، بنابراین لازم بود ما در یک برنامه علمی و تخصصی به مبانی این مأموریت بپردازیم.
میرزاجانی گیلاوندی با اشاره به نشست نوزدهم شورای عالی قرآن با عنوان «قاری قرآن؛ مبلغ پیامهای الهی»، ادامه داد: این نشست سه روزه از چهارشنبه آغاز و تا غروب امشب ادامه دارد و ۲۲ نفر از اساتید، محققان و پژوهشگران قرآنی مطالب علمی خود را با رویکردهای قرآنی ارائه کرده و میکنند.
وی افزود: یکی از تفاوتهای نشست نوزدهم با نشستهای گذشته، در دستور کار قرار دادن بیانات ارزشمند حضرت آقا در ماه رمضان بود که این موضوع را تحت الشعاع سایر بیانات ارزشمند ایشان هم در رسانهها و هم نزد جامعه قرآنی قرار داد.
معاون آموزش، پژوهش و ارتباطات شورای عالی قرآن گفت: یکی از نقشهایی که این نشستها دنبال میکند، فرهنگسازی است، چرا که دغدعهای که مطرح میشود باید به تدریج و به صورت یک برنامه کوتاه مدت تا بلند مدت با کمک شورا، نهادها و سازمانهای دیگر به فرهنگ تبدیل شده تا به یک نقطه عملیاتی و اجرا برسد.
میرزاجانی گیلاوندی با اشاره به اجرای «طرح اسوه» به عنوان یکی از همین موضوعات گفت: در حال حاضر این بالندگی، پیشرفت و ارتقایی که در حوزه قرائت قرآن در سطح کشور وجود دارد، با سرمایه گذاری بر روی نونهالان و نوجوانان از جمله تیم ملی قاریان نونهال و نوجوان «اسوه» صورت گرفته که همانند تیمهای ورزشی با گذر از فرآیند سخت ارزیابی و مصاحبه در صورتی که صلاحیت آنان تائید شود در دو گروه سنی نونهال ۹ تا ۱۳ سال و نوجوان ۱۴ تا ۱۸ سال در این حوزه فعالیت میکنند.
وی ادامه داد: دستور کار نشست نوزدهم این است که در نهایت این قاریان تمام عیار، بتوانند هم در داخل کشور و هم در کشورهای مختلف مبلغان و سفیران برجسته قرآنی باشند.
معاون آموزش، پژوهش و ارتباطات شورای عالی قرآن افزود: در شورای عالی قرآن قریب به سه دهه است که برنامههای قرآنی مختلف در سطوح آموزش عالی و تخصصی برای سنین مختلف در دستور کار قرار دارد و امیدواریم فرزندانمان با انس بیشتر با قرآن، توفیقات بیشتری داشته باشند.