رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در صورت حذف ارز ارزان قیمت دارو و تجهیزات پزشکی، برای تغییرنکردن پرداخت از جیب مردم، ۹۰ هزار میلیارد تومان رقم مناسبی نیست و حداقل دو برابر بودجه کنونی مورد نیاز است.
مدیر مخابرات منطقه تهران گفت: بر اساس طرح هزارتار شرکت مخابرات، مقرر شده است تا ۱۶ ماه آینده، روزانه هزار اتصال کسب و کارها و منازل به شبکه فیبر نوری انجام شود.
رئیس بنیاد ملی علم ایران گفت: از پژوهشهای علمی در قالب طرحهای پژوهشی، رسالههای دکتری و پسادکتری در جهت تبیین و تحلیل ابعاد مختلف آرمان فلسطین و وقوع فجایع انسانی در اراضی اشغالی، حمایت مالی میشود.
رئیس پانزدهمین همایش اندویورولوژی و یورولاپاراسکوپی ایران گفت: کسانی که با انواع دود از جمله دود سیگار، بخارات تینر، رنگ یا تراشکاری و جوشکاری در ارتباطند، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان مثانه هستند.
برنامه هفته اول اجراهای «مسابقه تئاتر صحنهای» و «بخش مهمان» نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت به میزبانی شهرهای اصفهان، شهرکرد، زاهدان، تهران، مشهد، اهواز و شیراز اعلام شد.
مدیر کل ترویج کتابخوانی و امور فرهنگی گفت: سومین دوسالانه ملی قصه گویی نهال امید با هدف ترویج قصهگویی و اثربخشی زبان قصه و با بخش جدید نقالی خوانی امروز فراخوان داد.
رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت، مهمترین مساله در رشد جمعیت و فرزندآوری را فرهنگسازی دانست تا انگارههای ذهنی مردم برای سرمایه دانستن فرزند به جای هزینه، تغییر یابد.
محققان دانشگاه علوم پزشکی تبریز موفق شدند با استفاده از نوعی ساختار مولکولی در ابعاد نانو، سیلیکون و نیمههادیها (کوانتوم دات) سلولهای سرطانی سینه را ردیابی کنند.
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو از برنامهریزیهای دقیق برای رفع مشکلات موجود در تأمین داروهای اساسی خبر داد و گفت: طی هفتههای آینده این کمبودها به حداقل می رسد.
متخصصان یک شرکت دانش بنیان برای نخستین بار در کشور توانستند، فناوری تولید بذر هیبریدی را با ویژگیهای یکنواختی محصول، مقاومت زیاد در مقابل آفتها و بیماریها را به مرحله تجاریسازی برسانند.
ساز و کارهای حمایتی معاونت علمی ریاست جمهوری از الگوهای زبانی بزرگ بومی ایران در نشست معاون علمی رئیس جمهور و گروههای فناور از دانشگاه تربیت مدرس، الزامها و سازوکارهای حمایتی از طرحهای مشابه مبتنی بر هوش مصنوعی بررسی شد.
محققان دانشگاه کالیفرنیا، با کمک آرد و آب و استفاده از دستگاه الکتروریسندگی موفق به ایجاد نوعی رشتههای نانویی شدند که در بخش پزشکی و صنعت، کاربردهای زیادی دارد.