انتخابات ریاست جمهوری آمریکا:
رقابت نامزدهای دو حزب برای جلب رضایت صهیونیستها
سخنان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری امریکا در آیپک نشان می دهد که هر دو حزب رقیب برای امتیازدهی به رژیم صهیونیستی میکوشند گوی سبقت را از یکدیگر بربایند.
بررسی سخنان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری امریکا در کمیته روابط عمومی امریکا و اسرائیل موسوم به آیپک نشان می دهد که هر دو حزب رقیب برای امتیاز دهی به رژیم صهیونیستی مسابقه گذاشتهاند و می کوشند گوی سبقت را از یکدیگر بربایند.
با وجود اینکه یهودیان کمتر از 2 درصد جمعیت امریکا را تشکیل می دهند اما با نفوذ در همه مراکز سیاسی، اقتصادی، قانونگذاری، نظامی، تصمیم گیری و تصمیم سازی و رسانه ای امریکا، خود را به یک نیروی فائقه ارتقاء داده اند و حتی در خیلی از موارد حتی از حاکمیت ملی عبور می کنند.
در سایه نقش آفرینی یک چنین نیروهایی، نقش مردم در انتخابات و متعاقب آن در تصمیم گیری های کلان کشوری بیشتر جنبه صوری و نمادین پیدا می کند چرا که در عمل این گروههای مافیایی هستند که نقش اصلی را در روند انتخابات و تصمیم گیری ها و سیاستگذاری ها بازی می کنند.
البته با توجه به نقش مخربی که مافیای صهیونیستی در کشاندن امریکا به جنگ های افغانستان و بخصوص عراق، از طریق دستکاری اطلاعات مربوط به سلاح های کشتار جمعی دولت وقت این کشور، داشتند (هزینه های سرسام آور ناشی از این جنگ ها امریکا را وارد بحران اقتصادی کرد) دولت اوباما در نخستین سال های دوران ریاست جمهوری خود تلاش هایی را برای مقابله با مافیای آیپک بعملآورد و گروهی موسوم به جی استریت را به عنوان رقیب آیپک تشکیل داد. اما به مرور از مواضع قبلی خود عقب نشینی کرد و این پس رفت بعد از امضای برجام و اغاز روند مقدماتی انتخابات ریاست جمهوری امریکا به اوج رسید، به گونه ایی که حمایت های دولت اوباما از این رژیم طی چند ماه گذشته در عرصه های مختلف بی سابقه بوده است. سخنان هیلاری کلینتون در نشست آیپک هم دست کمی از نامزدهای حزب رقیب جمهوریخواه نداشته است. اکنون دولت اوباما و نامزد پیشتاز حزب حاکم دموکرات خود را به هر دری می زنند تا از رژیم صهیونیستی و مافیای یهودی آن در این کشور بابت اختلافات پیش آمده طی سال های گذشته دلجویی بکنند و حمایت انها را در انتخابات اینده بدست آورند.
باینحال باید گفت که علیرغم تلاش های دموکرات ها، طی سال های اخیر بخصوص از اواخر دهه 90 میلادی به بعد گرایش مافیای یهودی و در راس آیپک همانند تندروهای حاکم بر اسرائیل به سمت جمهوریخواهان امریکا بوده است همچنانکه گرایش دموکرات ها به سمت چپ گرایان اسرائیلی و در راس آن حزب کار بوده است. حال که تندروها به رهبری نتانیاهو در اسرائیل بر سر کار است از اینرو احتمال اینکه مافیای صهیونیستی متمایل به حمایت از نامزدهای جمهوریخواه باشد، بیشتر است. بخصوص آنکه مواضع اعلامی نامزدهای پیشتاز این حزب در خصوص بحران فلسطین به مواضع راستگرایان حاکم بر اسرائیل نزدیک است و آنها حتی خواستار انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی از تل آویو به بیت المقدس شده اند.
همین تمایل در تندروها و جنگ طلبان حاکم برفلسطین اشغالی نیز وجود دارد که به هیچ وجه مایل به اجرای طرح تشکیل دو دولت نیستند و در تلاشند بقیه اراضی کرانه باختری و شرق بیت المقدس را نیز با شهرک سازی به اراضی اشغالی سال 1948 موسوم به اسرائیل ملحق کنند و بدین ترتیب بر کل سرزمین فلسطین مالک شوند.
از این دید هر چند پیروزی احتمالی هر یک از نامزدهای جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری اینده می تواند به نفع تندروها و توسعه طلبان حاکم بر فلسطین اشغالی شود اما همانند دوران ریاست جمهوری جرج بوش پسر اصطکاک شدیدی را در روابط میان امریکا و متحدان اروپایی و آسیایی انها پدید خواهد آورد و در عین حال امکان بروز جنگ با رقبای نظامی این کشور از جمله روسیه و چین را نیز تشدید خواهد کرد.
..........................................
بررسی و تحلیل. احمد کاظم زاده