محققان علوم پزشکی؛
مصرف دارچین، آسیب ناشی از مصرف چربی را کاهش میدهد
به گفته محققان، دارچین با فعال کردن آنتی اکسیدان ها و سیستم های ضد التهابی و نیز کند کردن روند ذخیره چربی، از آسیب های غذاهای چرب می کاهد.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری
صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری یورک الرت، محققان علوم پزشکی در انجمن قلب آمریکا اعلام کردند مصرف دارچین، آسیب های ناشی از غذای پرچرب را کاهش می دهد.
به گفته محققان، دارچین با فعال کردن آنتی اکسیدان ها و سیستم های ضد التهابی و نیز کند کردن روند ذخیره چربی، از آسیب های غذاهای چرب می کاهد.
محققان این نتایج را از مطالعه روی موش های آزمایشگاهی کسب کردند.
محققان بر این باورند که ممکن است با مصرف دارچین، به خصوص در افراد چاق، خطر بروز آسیب های ناشی از مصرف چربی در آنها کاهش یابد.
عوامل موثر در ایجاد چاقی شامل عوامل ارثی، پرخوری، تغییر سوخت وساز بافت چربی، کاهش تولید گرما ، کاهش فعالیت جسمی بدون کاهش مقدار غذای دریافتی و برخی از داروهاست.
افزایش چربی شکم نیز که به چاقی شکم موسوم است با افزایش خطر بروز بیماری های قلبی عروقی همراه است.