مسابقه دستپخت بین دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی شاهرود
به مناسبت هفته خوابگاه های دانشجویی، جشنواره غذا ویژه دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی شاهرود با عنوان "طیبات" برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حجت احسنی طهرانی
مدیر امور دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود هدف از برگزاری
این جشنواره را آشنایی دانشجویان با غذاهای محلی و سنتی نقاط مختلف کشور و پخت
غذاهای سالم با مواد اولیه سالم عنوان کرد .
وی گفت : در این جشنواره 350 تیم در سه
بخش پیش غذا، غذای اصلی و دسر شرکت و 25 داور غذاهای عرضه شده در این جشنواره را داوری و ارزیابی کردند. غذای بومی و محلی با
ارزش غذایی بالا، در دسترس و ارزان بودن مواد اولیه، کیفیت نهایی و مزه غذا و روش پخت
بهداشتی و سالم از جمله معیارهای ارزیابی غذاهای عرضه شده در این جشنواره بود.
مسابقه دستپخت بین دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی شاهرود مسابقه دستپخت بین دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی شاهرود مسابقه دستپخت بین دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی شاهرود مسابقه دستپخت بین دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی شاهرود مسابقه دستپخت بین دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی شاهرود