پخش زنده
امروز: -
۱۰ هزار فقره بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی و واحدهای خدماتی استان مرکزی انجام شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: ۱۰ هزار فقره بارزسی بهداشتی در قالب هشت هزار و ۲۰۰ نفر ساعت از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی و واحدهای خدماتی این استان در نیمه نخست ماه رمضان انجام شد.
مهرعلی افزود: طرح سلامت رمضان با مشارکت ۸۵ بازرس بهداشت محیط از ۱۷ اردیبهشت ماه در استان کلید خورده و تا عید فطر ادامه دارد.
وی ادامه داد: بازرسیهای بهداشتی در ایام رمضان در سه نوبت صبح، عصر و شب بر اساس نوع شکل و ارائه خدمات انجام میشود و بازرسان بهداشتی با ابزار دقیق سنجش آلودگی به صورت مستمر به واحدهای تحت نظارت مراجعه دارند و به صورت موردی و با مشارکت دستگاههای اجرایی متولی سلامت نیز ماموریتهایی را انجام دادهاند.
مدیرگروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: گشتهای گروهی بازرسی بهداشتی رمضان با مشارکت تعزیرات حکومتی، اماکن، نیروی انتظامی، ستاد صیانت و دامپزشکی صورت میگیرد.
مهرعلی افزود: بازرسان بهداشتی در طرح رمضان با مراجعه به واحدها، تذکر، اخطار شفاهی و کتبی و در نهایت مهر و موم و رسیدگی دعوی در مراجع قضائی را برای متخلفان بر مبنای نوع تخلف و سبقه کاری در دستور کار دارند.
وی اضافه کرد: رعایت بهداشت فردی، ابزارآلات و ساختار کار و برسی تقلبها محور مأموریت بازرسان بهداشتی رمضان است و در این راستا ابزار پرتابل با دقت سنجش بالا در رشتههای شغلی مختلف از جمله سنجش شوری نان، ماندگی و یا چند بار مصرفی روغن قنادیها، کدورت آب استخرها و میزان کلر و آلودگی سطح و وسایل کار برای بازرسان تهیه شده و در موارد خاص نمونه برداری آزمایشگاهی مکمل آن میشود.
مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: سه هزار و ۱۱۲ سنجش پرتابل در نیمه نخست ماه رمضان امسال و ۱۸۷ نمونه برداری تکمیلی برای آنالیز آزمایشگاهی توسط بازرسان بهداشتی استان انجام شده است.
مهرعلی افزود: ۲ مورد معدوم کردن مواد غذایی غیرمجاز در این مدت صورت گرفته و ۹۷۷ مورد ضبط اقلام دخانی و قلیانهای غیرمجاز نیز در سطح استان انجام شده است.
وی تصریح کرد: بررسی ۱۱۷ مورد شکایت مردمی در نیمه نخست رمضان امسال از دیگر خدمات انجام شده است و علاوه بر آن ۸۶ دستفروش مواد غذایی که اقلام خوراکی غیربهداشتی در استان به فروش میرساندند جمع آوری شدند.
مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: در این مدت ۷۳۱ اخطار غیر بحرانی و ۱۱۹ اخطار بحرانی توسط بازرسان بهداشتی استان به واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی داده شده و ۳۰ واحد مهر و موم و ۹۴ پرونده به مراجع قضائی ارجاع شده است.
57 هزار صنف مختلف زیر نظر 173 اتحادیه صنفی در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می کنند.