رتبه بندی مرغ های عرضه شده در بازار از مهر ماه
از ابتدای مهرماه سالجاری همزمان با سراسر کشور،تمام مرغهای عرضه شده در بازار در سه سطح رتبهبندی خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل دامپزشکی این استان در حاشیه برگزاری جلسه هماهنگی طرح ارتقاء بهداشتی گوشت مرغ با مدیران و مسئولان فنی کشتارگاه های صنعتی استان با بیان اینکه صنعت مرغ کشور، اشتغالزایی بالایی ایجاد کرده و مصرف مرغ در کشورمان بالاست و برای بازارهای صادراتی برنامهریزی داریم، گفت: بر این اساس سند ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ توسط سازمان دامپزشکی کشور تدوین و به استانها جهت اجرا ابلاغ شده است.
عبدالله بهمنش افزود: با اجرای این طرح به دنبال ارتقاء کیفیت سلامت محصولات خام دامی هستیم تا بتوانیم این محصولات را با کیفیت بالاتری در اختیار مصرف کنندگان قرار دهیم.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد ادامه داد: بر این اساس مرغهای عرضه شده از کشتارگاههای استان از ابتدای مهر ماه با سه درجه A+، A وB به بازار عرضه خواهند شد و مصرف کنندگان براساس کیفیت محصول میتوانند انتخاب داشته باشند.
بهمنش گفت: در طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی مرغ ، کشتارگاهها مجهز به تجهیزاتی میشوند تا بدون دخالت دست، ضایعات مرغ جدا و بستهبندی شوند که این امر باعث افزایش ماندگاری و ارتقاء بهداشتی محصول خواهد شد.
شایان ذکر است در کهگیلویه وبویراحمد ۳ واحد کشتارگاه صنعتی طیور مجموعاً با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه در ساعت در دو شهر یاسوج و گچساران فعالیت می نمایند.