پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه برای حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم، شاخص افزایش قراردادهای صنعتی، توسعه نوآوری و مهارت افزایی را جز برنامههای اصلی خود قرار داده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، آقای دکتر سید احمد معتمدی در جلسه بازدید رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از برج فناوری این دانشگاه گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر قدیمیترین دانشگاه صنعتی کشور است و اکنون بیش از ۱۴ هزار دانشجو دارد.
وی افزود: اکنون ۵۰ درصد دانشجویان این دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه دارای ۵۳۴ عضو هیأت علمی است که طی سالهای اخیر ۱۲۰ عضو هیأت علمی جدید جذب شده است.
آقای دکتر معتمدی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر از سال ۸۶ دارای برنامه راهبردی بوده است، افزود: براساس برنامه راهبردی این دانشگاه باید در سال ۱۴۰۴ جزو ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گیرد.
وی ادامه داد: تبدیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر به دانشگاههای نسل سوم از دیگر اهداف برنامه راهبردی این دانشگاه است که برای دستیابی به این هدف سه شاخص افزایش قراردادهای صنعتی، توسعه نوآوری و مهارت افزایی مورد توجه است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در این راستا تاکنون ۵ مرکز نوآوری در دانشکدههای این دانشگاه راه اندازی شده است.
راه اندازی دومین برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اوایل سال آینده
همچنین معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این جلسه بازدید گفت: برج دوم فناوری این دانشگاه قرار است اوایل سال آینده در راستای توسعه برنامههای نوآورانه و فناورانه دانشگاه راه اندازی شود.
آقای دکتر حسین حسینی تودشکی افزود: برنامه راهبردی این دانشگاه حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم است تا براین اساس بتواند تأثیرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشد.
وی ادامه داد: برای دستیابی به این هدف به نوآوری و فناوری توجه شده است که ایجاد برج فناوری و توسعه شرکتهای دانش بنیان و مراکز رشد در این راستا است.
وی تأکید کرد: علاقه مندیم دفتر تحقیق و توسعه شرکتهای بزرگ در دانشگاه برقرار باشد تا چرخ صنعت و دانشگاه حرکت کند.
آقای دکتر حسینی تودشکی با اشاره به ایجاد شرکتهای دانش بنیان و مراکز نوآوری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: اکنون ۲۰۰ واحد فناور و شرکت دانش بنیان در این دانشگاه حضور دارند.
وی عنوان کرد: شرکتها و مراکز رشد این دانشگاه در برج فناوری مستقر هستند که برنامه داریم برج دوم فناوری این دانشگاه را اوایل سال آینده راه اندازی کنیم.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برج شماره ۳ فناوری این دانشگاه نیز ایجاد شده است که در آن ۲۰ شرکت رویشی دانشگاه نیز فعالیت میکنند.
آقای دکتر حسینی تودشکی ادامه داد: این دانشگاه دارای پارک علم و فناوری ۳۰ هزار مترمربعی در شهریار است که اکنون یک ساختمان ۳ طبقه و سوله در این پارک ساخته شده است و شرکتهایی که میخواهند تولید داشته باشند به این مکان منتقل میشوند. این فضا مستعد توسعه فعالیتهای کارگاهی است.
وی افزود: مراکز اقماری این دانشگاه دارای مرکز نوآوری تخصصی در بخش پتروشیمی و نفت است که مرکز نوآوری پتروشیمی تا ۲۲ بهمن در ماهشهر افتتاح خواهد شد.
آقای دکتر فرهاد رحمتی معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این جلسه گفت: تخصیص بودجه دانشگاههای کشور در اولویت قرار گیرد تا برای ادامه فعالیتهای خود با مشکل مواجه نشوند.