پخش زنده
امروز: -
سند ارتقای زنان و خانواده برای تحقق عدالت جنسیتی در استانهای مختلف کشور تدوین شده است و با تصویب این سند در خراسان رضوی تعداد اسناد تصویب شده ارتقای زنان و خانواده در کشور به ۲۱سند رسید.
معصومه ابتکار افزود: این سند باید ملاک عمل باشد و عمل به این سند به طور مرتب توسط این معاونت رصد و پایش خواهد شد.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود:خراسان رضوی از سرمایه انسانی خوبی برخوردار است و در این استان باید به زنان توانمند و شایسته نیز فرصت مشارکت داده شود.
ابتکار افزود: یکی از مولفه های مهم در انقلاب اسلامی موضوع عدالت بوده و هست و باید نگاه جامعی به عدالت وجود داشته باشدکه سعی شده در تمام برنامههای ملی و توسعهای این رویکرد وجود داشته باشد اما در موضوع عدالت باید به برخی زوایا بیشتر پرداخته شود که عدالت جنسیتی از آن جمله است.
وی ادامه داد: دولت دوازدهم به دلیل تکالیفی که در برنامه ششم وجود داشت و با توجه به سیاست های ابلاغی رهبری در حوزه خانواده با تبیین شاخصهای عدالت جنسیتی به طور خاص به این موضوع ورود کرد.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: تدوین برنامههای بومی برای توانمندسازی زنان در استانها با توجه به ظرفیتها و اقتضائات محلی در دستور کار قرار گرفته است و این برنامهها در محورهای تعیینشده به صورت مرتب پایش میشود.
وی با اشاره به پیشرو بودن انتخابات مجلس ادامه داد: باید مشارکت سیاسی زنان افزایش یابد و انتخابات پُرشور برگزار شود تا با حاکمیت و پشتوانه ای قوی بتوانیم حکمرانی مطلوبی اجرا کنیم و همه نهادهای مرتبط باید برای تحقق این مهم تلاش کنند.
در این نشست سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده خراسان رضوی تصویب و رونمایی شد.