تغذیه نامناسب علت بیماریهای غیر واگیر
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد، بر نقش تغذیه نامناسب در بروز بیماریهای غیر واگیر تاکید کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، نرگس عسگری افزود: داشتن تغذیه سالم نقشی اساسی در تامین سلامت افراد جامعه ایفا مینماید.
وی هدف از اجرای بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم را بهبود تغذیه سالم دانست که به منظور فرهنگسازی همگانی برای کاهش بیماریهای قلبی و عروقی، سرطانها و دیابت برگزار میشود.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد افزود: بیماریهای غیر واگیر مهمترین علت مرگ و میر کشور به شمار میروند و یکی از مهمترین عوامل خطر بیماریهای واگیر تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است.
وی گفت: تغذیه نامناسب و الگوی غذایی بیشترین علت اضافه وزن و چاقی، بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت نوع دو و برخی از سرطانها است.
به گفته عسگری، یکی از اقدامات مهم در کاهش بروز بیماریهای غیر واگیر افزایش آگاهی مردم جامعه است.
وی بر جایگزینی غذاهای سالم لبنیات کم چرب به جای لبنیات پر چرب، استفاده از نان سبوسدار به جای بدون سبوس، استفاده از میان وعدههای سالم شامل میوه و تخم مرغ یا مغزها به جای شیرینی و کیک تاکید کرد.