دو تریلیون دلاری که به سفره مردم آمریکا نرسیده
موج اعتراضات به اعمال قرنطینه در آمریکا برای کنترل ابعاد شیوع ویروس کرونا در راه است.
اعتراضات به اعمال قرنطینه در آمریکا برای کنترل ابعاد شیوع ویروس کرونا شدت بیشتری یافته است.
این در حالی است که دولت ترامپ ادعا کرده بودجه بیش از 2 ترلیون دلار برای کنترل پیامدهای شیوع کرونا اختصاص داده است.
به گزارش دیروز بلومبرگ اعتراضات در میشیگان به محدودیت های اجتماعی وضع شده به علت شیوع کرونا، روز پنج شنبه شدت یافت.
مهمتر اینکه بر اساس این گزارش در بین معترضانی که وارد ساختمان فرمانداری این ایالت شدند، افرادی با سلاح گرم در اعتراضات شرکت کردند.
شدت اعتراض افراد مسلح در خیایان های میشیگان در حدی بود که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در صفحه توئیتر خود نوشت: "فرماندار میشیگان باید کمی توجه نشان داده و این آتش را خاموش کند".
معترضان در میشیگان خواستار پایان یافتن دستور "در خانه بمانید" در این ایالت شدند. این اعتراضات را که تحت عنوان "تظاهرات میهن پرستی آمریکا" صورت گرفت، گروه تازه تاسیس "میشیگان متحد برای آزادی" ترتیب داد و دو هفته پس از آن صورت گرفت که اعتراضات مشابه این گروه موجب ترافیک شدید در مقابل ساختمان فرمانداری این ایالت شد. معترضان خواستار ورود به مجلس ایالتی میشیگان بودند که در آن تمدید دستور اضطراری در خانه بمانید در دست بررسی بود. قانونگذاران این ایالت در نهایت بدون تمدید این دستور به کار خود پایان دادند.
همزمان هزاران نفر از مستاجران در شهرهای مختلف آمریکا به ویژه در نیویورک در اعتراض به وضع بیکاری و پرداخت اجاره بها تظاهرات کردند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از نیویورک، در پی افزایش بیکاری ناشی از در خانه ماندن های اجباری، هزاران نفر از شهروندان نیویورک ... با حضور در اعتصاب نیویورک خواستار لغو پرداخت اجاره شدند.
در حالی که مستاجران معترض با حضور در راهپیمایی پلاکاردهایی را حمل می کردند، خودروها نیز ضمن رعایت فاصله اجتماعی منطقه محل سکونت اندرو کومو، فرماندار ایالت نیویورک را در مرکز این ایالت محاصره کردند.
گفته میشود این اعتراض سراسری بعد از دهه 30 میلادی که این کشور شاهد برپایی اعتصابات جمعی و گسترده ای علیه افزایش اجاره بود، بزرگترین فعالیت گروهی و هماهنگ شده مستاجران در نیویورک به شمار می رود.
هم زمان با برگزاری اعتصاب و اعتراض در میشیگان و در نیویورک، تظاهرات مشابهی در سراسر آمریکا بر پا شد.
آمریکا در حال حاضر با بیش از یک میلیون مبتلا به کرونا و بیش از 65 هزار قربانی بیشترین آمار شیوع این ویروس و جان باختگان را دارد.
در حالی که شمار افراد بیکار به دلیل محدودیت های اجتماعی و اقامت های اجباری در منازل به دلیل کرونا افزایش یافته است اما این افراد همچنان منتظر دریافت بسته های مالی تشویقی 1200 دلاری از سوی دولت فدرال این کشور هستند.
شماری دیگری از معترضان نگران وضع مسکن هستند که همزمان با کاهش پس انداز و پول های خود چگونه می توانند هزینه های مواد خوراکی ماه آینده را تامین کننده چه برسد به اجاره مسکن.
معترضان تاکید کردند چرا مقامات دولتی خسارات مالی مردم را که به دلیل کرونا متحمل شده اند، جبران نمی کنند.
تظاهر کنندگان تاکید کردند جنبش ما برای قدرتمندتر شدن و تا زمان پیروزی به مسیر خود ادامه می دهد.
دولت آمریکا مدعی است بیش از دو ترلیون دلار برای مقابله با پیامدهای اقتصادی کرونا در آمریکا اختصاص داده است. اما این اعتراضات نشان میدهد هنوز این بودجه به سر سفره مردم آمریکا نرسیده است.
--------------------------------------------------------
عبدالرضا خلیلی