آخرین اخبار از کرونا در انگلیس
تشدید نابرابری بهداشتی در انگلیس
حزب کارگر انگلیس هشدار داد نابرابری بهداشتی موجود در انگلیس، با همه گیری کووید ۱۹، بدتر شده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، "جاناتان اشورث" (Jonathan Ashworth)، وزیر بهداشت در دولت سایه انگلیس گفت: در مناطق بسیار محروم انگلیس، باید آزمایش کرونا به صورت گسترده در جوامع آغاز و مبتلایان قرنطیه شوند.
وی تاکید کرد: اولویت در این کار، مناطق سیاه پوست نشین و اقلیتهای غیر سفید پوست باید باشد. این عضو حزب کارگر همچنین حمایت از سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس را خواستار شد تا در همه گیریهای بعدی، آمادگی لازم وجود داشته باشد.
حزب کارگر انگلیس از دولت میخواهد تا کمیسیونی برای بررسی نابرابری بهداشتی در کشور ایجاد کند تا اثر تعطیلی کشور بر وضعیت اقتصادی و اجتماعی افراد، به ویژه در شرایط همه گیری کنونی را بررسی کند.
هفته پیش مرکز ملی آمار انگلیس اعلام کرد: شمار مرگ ناشی از ویروس کرونا در مناطق محروم انگلیس، دو برابر مناطق ثروتمند نشین این کشور است.
آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت از میزان شیوع ویروس کرونا در انگلیس تا ساعت ۱۹:۰۰
بخشی از اقتصاد انگلیس فعلا با کمک زنده است
همه گیری ویروس کرونا موجب شده است بخش بزرگی از اقتصاد انگلیس، برای زنده ماندن، به کمک دولتی نیازمند شود.
بیش از یک ماه از اعمال محدودیتهای فراوان در انگلیس، برای مهار همه گیری ویروس کرونا میگذرد.
به نوشته گاردین، حدود یک چهارم افراد شاغل در این کشور، از دو هفته پیش ۸۰ درصد از دستمزد ماهانه خود را از دولت میگیرند تا صاحبان مشاغل، آنان را اخراج نکنند.
گاردین افزود: وابستگی شدید بخشهایی از اقتصاد انگلیس به کمک ها، به علت رکود ناشی از همه گیری کووید ۱۹ است که تاکنون نیز عمیقترین رکود را در انگلیس، از سال ۱۷۰۹ میلادی تاکنون موجب شده و وضعیت در حال بدتر شدن است.
روزنامه گاردین نوشت تاکنون ۸۰۰ هزار شرکت از کمک دولت برای ۶.۳ میلیون مستخدم خود استفاده کرده اند که تا سوم ماه می، ۱۴ اردیبهشت ماه، هزینه آن به ۸ میلیارد پوند رسید.
استعفای مشاور دولت به علت رعایت نکردن تدابیر فاصله گذاری اجتماعی
نل فریکسون دانشمند بیماریهای واگیردار در انگلیس که به عنوان مشاور دولت این کشور در امور مبارزه با کرونا فعالیت میکرد، به علت رعایت نکردن تدابیر فاصله گذاری اجتماعی که خودش اعلام کرده بود، استعفا کرد. فریسکون به بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس توصیه کرده بود برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، قرنطینه اعلام کند.
بانک مرکزی انگلیس پیش بیهای خود را منتشر میکند
بانک مرکزی انگلیس قرار است روز پنجشنبه از اولین پیش بینی اقتصادی خود، پس از شیوع همه گیری کرونا در جهان رونمایی و اعلام کند که آیا اقدامات جدیدی را برای مقابله با بحران ارائه میدهد.
این نهاد پس از آنکه در ماه مارس نرخ بهره کلیدی خود را به میران بی سابقه ۰.۱ درصد کاهش و برنامه بازخرید دارایی خود به ارزش ۲۰۰ میلیارد پوند برای رسیدن به ۶۴۵ میلیارد پوند افزایش داد، جهت روشنی از تصمیات خود ارائه نکرده است.
نیل ویلسون تحلیل گر مارکتس در این مورد گفت: بانک مرکزی انگلیس میتواند برنامه خود را با ۲۰۰ میلیارد پوند دیگر گسترش دهد یا تصمیم بگیرد که فقط بنشیند و بگوید که آماده انجام کارهای بیشتری است.
مردم دولت را به دلیل تاخیر در اتخاذ تمهیدات لازم سرزنش میکنند
مخالفان دولت انگلیس، اولین کشور اروپایی از نظر تعداد تلفات ویروس کرونا، دولتمردان را به دلیل تاخیر در تمهیدات لازم برای مقابله با اپیدمی کووید-۱۹ سرزنش میکنند.