پخش زنده
امروز: -
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از همکاری 10 مرکز درمانی خصوصی و خیریهای در دوره بحران کرونا با دانشگاه علوم پزشکی مشهد قدردانی کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، دکتر شاپور بدیعی افزود: از اواخر بهمن ماه سال گذشته که ویروس کرونا وارد کشورمان شد 3 بیمارستان امام رضا(ع)، قائم(عج) و شریعتی مشهد بهطور ویژه به امر درمان بیماران مبتلا به کووید -19 پرداختند و برای ارائه خدمات درمانی به بیماران غیرکرونایی از ظرفیت بخشهای خصوصی و خیریهای به عنوان مراکز درمانی معین استفاده شد.
وی افزود: در این مدت 10 مرکز درمانی رضوی، مهر، امام زمان(عج)، جوادالائمه(ع)، بنتالهدی(س)، موسیبنجعفر(ع)، سینا، پاستور، آریا و امام حسین(ع) هم به عنوان معینهای مغز و اعصاب، قلب و عروق، زنان و زایمان و آزمایشگاه با دانشگاه علوم پزشکی مشهد همکاری داشتند و خدمات این بیمارستانها به بیماران با تعرفه دولتی ارائه شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با قدردانی از تمامی مجموعههای غیردولتی بهویژه آستان قدس رضوی به سبب یاریرسانی به اعضای ستاد مبارزه با کرونا در خراسان رضوی، گفت: بیمارستان رضوی که به عنوان معین مغز و اعصاب به بیماران کد 724 خدمترسانی میکرد بیشترین همکاری را در دوران درگیری نظام سلامت و خادمان حوزه بهداشت و درمان با بیماری کووید -19 داشته است.
دکتر بدیعی گفت : در طول مدتی که از همکاری همهجانبه مراکز درمانی معین با دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهرهمند بودیم، بیشترین گروه بیمارانی که از این خدمات بهرهمند شدند دو گروه بیماران قلب و عروق با کد 247 و مغز و اعصاب با کد 724 بودند.
وی افزود: خوشبختانه با توجه به روند کاهشی بیماران بستری مبتلا به ویروس کرونا، فرآیند پذیرش و درمان بیماران غیرکرونایی در این مراکز درمانی به حالت عادی برگشته و همچون دوران قبل از بحران کرونا در حال خدمترسانی به عموم بیماران هستند.