افزایش تولید جو در جوین
تولید جو در جوین افزایش یافت.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: همزمان با پایان فصل برداشت، حدود
۲۵ هزار تن جو از سطح پنج هزار و ۴۰۰ هکتار مزارع آبی و دیم جو این شهرستان برداشت شد.
علیرضا هاشم آبادی افزود: این میزان محصول برداشتی در مقایسه با پارسال سه هزار و ۱۰۰ تن افزایش یافته که بارشهای مناسب، کشت مکانیزه و اقلیم مناسب منطقه علت این افزایش است.
وی گفت: سرمای هوا و وقوع سیلاب دو ماه نخست امسال موجب خسارت به حدود ۱۰۰ هکتار از مزاع جو جوین شد.
- بیشتر بدانیم:
جوین در غرب خراسان رضوی قرار دارد و نقاب مرکز این شهرستان است.
وسعت زمینهای باغی و زراعی این شهرستان ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندر قند، زیره، پیاز، هندوانه و پسته است.
جوین ۱۲ هزار بهره بردار در بخشهای کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور دارد.