پخش زنده
امروز: -
متخصص قلب و عروق گفت: لخته و التهاب ناشی از ویروس کرونا می تواند در بیماران قلبی عوارض ماندگاری داشته باشد.
خانم دکتر اعظم صفیر مردانلو در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: با توجه به همه گیری کووید 19 که هنوز هم برای مجامع علمی ناشناخته است با حجمی از تظاهرات بالینی در بیماران مبتلا مواجه شدیم که پیش از آن در بیمار قلبی دیده نمی شد.
وی گفت: با توجه به این که بیماران قلبی بیشتر در گروه سنی هستند که در معرض نقص سیستم ایمنی و ابتلا به بیماری های ریوی و تنفسی هستند بنابر این ویروس کرونا این گروه از بیماران را به شدت تهدید می کند.
خانم دکتر صفیر مردانلو ادامه داد: حفاظت شخصی برای بیماران قلبی امری حیاتی است. این حفاظت به معنای استفاده از ماسک N95 نیست بلکه ماسک های سه لایه یا حتی ماسک خانگی که بتواند بیمار قلبی را از خطر ترشحات مخاط بیمار احتمالی به کووید 19 حفظ کند هم کفایت می کند.
متخصص قلب و عروق ادامه داد: بیماران قلبی در شرایط کنونی از رفت و آمدهای غیر ضروری باید پرهیز کنند زیرا خطر مواجهه با ویروس کرونا در آنها دو چندان است اما اگر یک بیمار قلبی دچار کرونا شود عوارض قلبی ناشی از داروهای درمان کرونا می تواند مشکلات نارسایی قلبی او را تشدید کند.
وی با بیان این که بیماری کرونا سکته قلبی ایجاد می کند، گفت: کرونا یکی از عوامل بروز سکته قلبی در بیماران است و این ویروس لخته و التهاب هایی که در عروق قلب به جای می گذارد می تواند عوارض ماندگار برای بیماران داشته باشد.