پخش زنده
امروز: -
درکارگروه اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی بر استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد و تهیه سند کاهش فقر در جامعه تاکید شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی در کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی گفت: کشور در شرایط خاصی بهسر میبرد و مشکلات و تنگناهایی که وجود دارد با اقدامات معمولی حل شدنی نیست و باید با ابتکارعمل، دلسوزی و روشهایی که منفعت بیشتری برای مردم و جامعه دارد امور را اداره کرد.
اکرمی افزود: تمام مسایل و مشکلات کشور مالی و اقتصادی نیست، بلکه طیف بزرگی از آنها زاده ضعف در تصمیمسازی و اجرا است و باید این نقیصه با مهارت ورزی، تعهد مضاعف به کار و دلسوزی حل شودو با امکانات موجود بتوان تصمیمات کارآمد گرفت که روند زندگی و مناسبات را تسهیل کند.
او در ادامه گفت: ملت ایران در دنیا بینظیر هستند و مدیران باید قدر آنان را دانسته و برای حل مشکلات با ارادهراسخ، وجدان و بر مبنای امکانات موجود کوشش حداکثری کنند و با تصمیمات خود باعث کاهش فقر و مشکلات شوند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی افزود: برگزاری نشست در خصوص تبیین علل فقر در جامعه امری پسندیده است اما، مباحث مطرح شده در این نشستها باید خروجی عملی داشته باشد و راهکاری که ارایه میشود گرهای از مسایل مردم باز کند.
اکرمی اظهار داشت: به اندازه کافی در خصوص فقر در کشور سند تدوین شده و آمارهای متعددی نیز وجود دارد، باید دید که این دستاوردهای آماری و تصمیمات چه اثرگذاری داشته و حاصل آن در بهبود معیشت مردم چه بوده است.
او گفت: اینکه تحریمهای ظالمانه دشمنان و کرونا بر فقر تاثیرگذار بوده واقعیت است و هنر مجموعه مدیران و کارشناسان این است که با امکان حداقلی بهترین تحرک را داشته باشند و منفعت تصمیمات آنان به مردم برسد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی افزود: مردم از مسئولان و مدیران در شرایط فعلی انتظار دارند تمام تلاش خود را در راستای مدیریت جامعه بهکار گیرند و هرگونه سهلانگاری، بیاهمیتی بودن و مدیریت منفعل و شعارزدگی در اجرای امور از سوی مدیران گناهی نابخشودنی است.
اکرمی گفت: دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی در راستای اجرای رزمایش کمک مومنانه نقش موثری در کاهش آلام آسیبدیدگان از کرونا داشت و این رفتار و منش باید به رویه مستمر تبدیل شود.
او تاکید کرد: تشکلهای مردمی نقش موثری در کمک به کاهش آسیبهای وارد شده بر فقرا دارند و این قشر باید با همکاری دستگاههای اجرایی گامهای بلندی در حمایت از فقر بردارند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی هم در این نشست گفت: فقر مالی و معیشتی پدیده اقتصادی است که آثار ویرانگرش را در ابعاد مختلف فرهنگی و اجتماعی میگستراند.
سجادی افزود: به تعبیر جامعهشناسان، فقر میزاید و فرزندان فقرا در فقر باقی میمانند و اگر این مهم به موقع شناسایی نشود جامعه هر روز بیشتر غرق شده و به مرگ اجتماع منتهی میشود.
او گفت: فقرا به سبب محرومیتهایی که دارند از تحصیل و تخصص لازم برخوردار نیستند و تلاشها باید برای کاهش این معضل در جامعه و بهویژه در شرایط کنونی به کار گرفته شود.
فرماندار اراک هم در این نشست گفت: مدیریت کارا وابسته به گزینش افراد برجسته و توانمند فارغ از رانت سیاسی است و برای سامان امور و کمک به فقرزدایی نیاز است که مدیران دلسوز بیشتر باشند.
بختیاری افزود: بالا رفتن روحیه تجملگرایی آفتی در جامعه است و باید رسانهها، رفتار مدیریتی و حوزه نخبگان و فرهیختگان به دور از فرهنگ تجمل باشند.
او بیان کرد: زمانی میتوان بر روی فرهنگ مطالبهگری کار کرد که فرهنگ انتقادپذیری در جامعه در کنار فرهنگ مطالبهگری قرار گیرد و توجه به این مهم ضروری است.
فرماندار اراک در ادامه گفت: هر استان کشور دارای اقلیم و فرهنگ متفاوت است و اتخاذ تصمیمات کشوری و پیچیدن نسخه واحد برای همه مناطق بازده موثر را ندارد و مسئولان قوا باید در افزایش دایره اختیارات استانی مصممتر باشند.