به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، شماری از اعضای جنبش "شورش علیه انقراض" (Extinction Rebellion) که برای بهبود محیط زیست در انگلیس فعالیت میکند، با نشستن مقابل ورودی نمایندگان مجالس عوام و اعیان، ورودی این مجالس را بستند.
پلیس لندن اکنون مشغول گفتگو با اعضای جنبش "شورش علیه انقراض" است تا راه به منظور ورود نمایندگان مجالس عوام و اعیان با ساختمان پارلمان، باز شود.
شماری از هواداران محیط زیست در لندن، با چسب خود را بر روی ورودی ساختمان مجلس اعیان چسبانده اند تا پلیس به راحتی نتواند آنان را متفرق کنند. دیروز نیز اعضای جنبش "شورش علیه انقراض" تلاش کردند راه ورودی بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس را به ساختمان مجلس، مسدود کنند.
اعضای این جنبش از دیروز اعلام کردند، با نشستن بر روی خیابانهای اصلی شهرهای لندن، منچستر و کاردیف، تلاش میکنند دولت و مردم را متوجه خطرهای تغییرات آب و هوایی و توجه به حل مشکلات ناشی از آن کنند. به نوشته دیلی میرور، پلیس انگلیس تا دیروز بیش از ۱۶۰ نفر از اعضای این جنبش را بازداشت کرده است.
دست اندرکاران جنبش "شورش علیه انقراض" همزمان با آغاز به کار دوباره مجلس انگلیس و مدارس این کشور، به منظور توجه افکار عمومی و دولت این کشور به وضعیت نامناسب زیست محیطی تظاهرات خود را به لندن کشانده اند.
جنبش "شورش علیه انقراض" قبلا تهدید کرده بود اگر دولت انگلیس به سه خواسته این جنبش پاسخ مثبت ندهد، از بازگشایی مجلس این کشور پس از تعطیلات تابستانی، پیشگیری خواهد کرد.
جنبش "شورش علیه انقراض" در بیانیه خود نوشته بود: اگر دولت انگلیس به فکر اجرای موثر عدالت نباشد و مراقبت از زندگی مردم را در محور سیاست هایش قرار ندهد، مانع از بازگشت نمایندگان مجلس بر سر کارشان خواهد شد. در بیانیه این جنبش آمده است از اول ماه سپتامبر، ۱۱ شهریور ماه که زمان آغاز دوباره فعالیتهای مجلس انگلیس است، اعضای این جنبش در آرامش و به صورت مسالمت آمیز، در اطراف ساختمان مجلس حضور خواهند یافت و راه ورود نمایندگان به ساختمان مجلس را خواهند بست مگر این که نمایندگان مجلس انگلیس تعهد دهند ابتدا به سه خواسته این جنبش توجه و رسیدگی کنند.
به نوشته تارنمای جنبش "شورش علیه انقراض"، دولت انگلیس ابتدا باید حالت فوق العاده و اضطراری درباره محیط زیست و شرایط آب و هوایی اعلان و با نهادها و سازمانهای محیط زیستی در این باره همکاری کند؛ سپس دولت انگلیس در لایحهای با قید فوریت، به توقف نابودی گیاهان و حیوانات و نیز کاهش دی اکسید کربن تا مرز صفر پیش از سال ۲۰۵۰، متعهد شود و همچنین "مجمع شهروندان" را به منظور اجرای عدالت درباره محیط زیست و آب و هوا، تشکیل دهد تا بتوانند بر حسن اجرای مصوبات مربوط نظارت کنند.