رئیس سازمان صدا و سیما خاطرنشان کرد: اگر شاخ و برگ نهالی را که ریشه در زمین دارد بزنیم، در حقیقت آن را هرس کرده ایم و آن نهال در جهت بارورتر شدن حرکت میکند.
آقای علی عسکری با تاکید بر اینکه دشمنان از بستن رسانههای مقاومت سودی نخواهند برد، تصریح کرد: بدانید در آینده این رسانهها قویتر از گذشته عمل خواهند کرد و اگر تاریخ را ببینید این را خواهید دید و خداوند وعده نصرت داده است.
رییس رسانه ملی گفت: تشکیل اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامی آرایش رسانهای ارزشمندی در مقابل رسانههای استکباری به وجود آورد و هماکنون شاهد اثرگذاری بیش از پیش آن هستیم.
آقای دکتر علی عسکری در این اجلاس با اشاره به زمان شکلگیری اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامیگفت: این اتحادیه از زمان تشکیل تاکنون از نهالی کوچک به درختی تنومند تبدیل شده، به طوری که امروز با 228 عضو در 33 کشور با 22 زبان مختلف فعالیت میکند و ما به این رشد و بالندگی افتخار میکنیم.
آقای دکتر علی عسکری تشکیل این اتحادیه را در برابر رسانههای نظام سرمایهداری و صهیونیستها پدیده ارزشمندی خواند که در قبال هجمه این رسانهها در عصر جنگ رسانهای مقاومت میکند و رویاروی رسانههای نظام سلطه برای بیان حق و حقیقت ایستاده است.
وی افزود: این اتحادیه در دوران جنگ رسانهای شکل گرفت تا مقابل رسانههای نظام سلطه بایستد و ظلمهایی را که بر مسلمانان میرود، به گوش جهانیان برساند و این یک آرایش رسانهای ارزشمند است.
رئیس رسانه ملی با بیان اینکه اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامی با محوریت شخصیتهای ارزشمند و مدیران رسانههای اسلامی شکل گرفته است، گفت: این اتحادیه از حمایت شخصیتهای بزرگ جهان اسلام نظیر سید حسن نصرالله برخوردار است و همه بزرگان جبهه مقاومت حامیان این اتحادیه هستند.
وی افزود: حاصل این جهاد رسانهای، آرایش رسانهای متنوع، ارزشمند و رو به رشدی شده است که با وجود برخی نقصها، امروز توفیقات آن خشم دشمنان را برانگیخته و آنها را بر آن داشته است تا برای تعطیلی این رسانهها اقدام کنند.
رئیس رسانه ملی با اشاره به ادعای آمریکاییها درزمینه آزادی بیان، خصوصاً در بستر اینترنت و فضای مجازی گفت: تلاش برای بستن رسانههای جهان اسلام، چه رسانههای جمهوری اسلامی ایران و چه دیگر رسانههای کشورهای جبهه مقاومت، نشان از اثرگذاری این رسانهها دارد که موجب شده آن ها از ادعاهایشان برای آزادی بیان و هنجارهای اصلی خود عدول کنند و این نشانه ضعف و استیصال استکبار است.
آقای دکتر علی عسکری خطاب به مسببان اصلی توقیف دامنههای اینترنتی رسانههای جبهه مقاومت گفت: بدانید که این اقدام نشانه ضعف و استیصال شما است و رسانههایی که مسدود میکنید، کوتاه نخواهند آمد؛ چرا که این رسانهها بر دوش مردان بزرگی قرار گرفتهاند که ایستادهاند و تلاش میکنند از راههای دیگر پیام جبهه مقاومت را قویتر از گذشته به گوش دنیا برسانند.
وی افزود: این انسانها مصمم و جدی به راهشان ادامه میدهند و شجره طیبهای هستند که هر چه شاخههایش را ببرید، بیشتر رشد میکنند و بارورتر میشوند.
رئیس رسانه ملی با اشاره به وعده خداوند به یاریرساندن به مردان خدا گفت: خداوند نصرت میکند و در جاهایی که شما نمیدانید قدرت شکل میگیرد و رشد میکند؛ چراکه اینها شجره طیبهای هستند که اصلشان در زمین و شاخههایشان در آسمان است.
آقای دکتر علی عسکری با تأکید بر اینکه جریان مقاومت در حال رشد و آمریکا، رژیم صهیونیستی و مرتجعان منطقه رو به افول هستند، گفت: شرایط اقتصادی و بدهیهای روزافزون آمریکا که به بیش از 28 هزار میلیارد رسیده، آیندهای تاریک را برای این کشور ترسیم کرده است.
وی از شواهد دیگر قدرت رو به افول آمریکا، رژیم صهیونیستی و ایادی آنها هم گفت و تصریح کرد: انتخابات اخیر آمریکا از وخامت اوضاع داخلی این کشور حکایت میکرد و نشان از این افول داشت. علاوه بر آن بنا به اذعان فرماندهان نظامی آمریکا که گفتهاند ایران برتری هوایی آمریکا را در منطقه شکست داده، قدرت نظامیشان هم روبهزوال است و قدرت منطقهای آنها هم با وجود موشکهای نقطهزن ایران کم شده است.
رئیس رسانه ملی با بیان اینکه آمریکا امروز بیش از هر زمان دیگری مورد نفرت ملتهای جهان است و اقدامات اخیر این کشور خصوصاً تحریمها بر نفرت مردم از این کشور افزوده است، گفت: آمریکا امروز بیش از هر زمان دیگری نزد مردم منطقه منفور و در دریای نفرت آنها فرو رفته و این معنای دیگری از افول سریع قدرت آمریکاست.
آقای دکتر علی عسکری با تأکید بر اینکه رسانههای مقاومت باید با قدرت و اقتدار پیش بروند، ابراز امیدواری کرد اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامی با گامهای بلندی که برمیدارد، به سوی قدرت یافتن مسلمانان پیش برود و زمینه ساز طلوع خورشید ولایت عظمای الهی در سرزمینهای اسلامی باشد.
دهمین دوره اجلاس مجمع عمومی اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامیبا عنوان «عدالت رسانهای و آزادی بیان» پس از وقفهای دو ساله در تهران و ۶ شهر مختلف از جهان اسلام شامل کابل، بغداد، بیروت، غزه، صنعا و استانبول و با رعایت پروتکلهای بهداشتی در حال برگزاری است.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، دهمین دوره اجلاس مجمع عمومی اتحادیه رادیو و تلویزیونهای اسلامیبا عنوان «عدالت رسانهای و آزادی بیان» پس از وقفهای دو ساله، به جهت عدم امکان برگزاری در همهگیری کرونا، امروز سه شنبه 8 تیراز دو طریق ویدئو کنفرانس و حضوری بهصورت همزمان و با مشارکت تعدادی از پایتختهای کشورهای اسلامیکه تعدادی از اعضای مجمع در آن حضور دارند، در تهران و ۶ شهر مختلف از جهان اسلام شامل کابل، بغداد، بیروت، غزه، صنعا و استانبول و با رعایت پروتکلهای بهداشتی در حال برگزاری است. تعدادی از شرکتکنندگان از طریق نرمافزارهای دیداری خاص و بهصورت زنده از دیگر کشورها در نشست حضور دارند.
بنا به گفته انوشه مسئول کمیته اطلاع رسانی اتحادیه اعضای منتسب به اتحادیه که تا پیش از این دوره تعدادشان به ۲۲۸ عضو رسیده؛ از ۳۳ کشور، با بیش از ۲۲ زبان، از ۱۳۰ شبکه ماهوارهای، ۵۳ رادیوی فعال، ۳۲ مؤسسه تولیدی و رسانهای، ۴ مؤسسه فضای مجازی و ۹ خبرگزاری در این دوره حضور دارند.
این نشست طی یک روز در دو نوبت صبح و بعد از ظهر که به مدت سه ساعت ابرگزار و مراسم افتتاحیه و قرائت بیانیه پایانی به عنوان اختتامیه این دوره اجلاس در پایان نوبت بعد از ظهر، بهصورت زنده پخش میشود.
در مراسم افتتاحیه، شخصیتهای صاحبنام و برجسته رسانهای، تعدادی از وزرا و مسئولان رسانه از کشورهای مختلف و گروهی از کارشناسان حوزه رسانه شرکت دارند. در این دوره گزارشی از مؤسسات رسانهای فلسطین که توسط اشغالگران صهیونیست در عملیات «سیف القدس» تخریب شدند ارائه میشود.
در این نشست دبیرکل جدید، دو معاون ایشان، شورای عالی جدید اتحادیه و رئیس شورای عالی با رأی اعضا انتخاب میشوند. اعضای شورای عالی ضمن ارزیابی خدمات موسسات وابسته مانند Unews، تبادل برنامه UPD اطلاعات UFEED، آموزش UCMT و غیره، پیرامون برنامههای مربوط به هماهنگی در عرصه برنامهها و تجربیات، آموزش و اطلاعات و محصولات مشترک، به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت؛ برنامههایی که قرار است اتحادیه طی سالهای آینده اجرا کند. علاوه بر این از جایزه سالانه اتحادیه برای تبادل خبر، برنامه و آموزش در سال ۲۰۲۰ نیز رونمایی خواهد شد.
مسئول کمیته اطلاع رسانی اتحادیه تصریح کرد: شرکتکنندگان، آییننامه داخلی اتحادیه را بررسی میکنند که مهمترین آن شامل طراحی پروژههای جدید برای اتحادیه، پذیرش و جذب عضو جدید و توسعه نظامها و قوانین فعلی است. دبیرخانه از فعالیتهای اتحادیه که بهمنظور استمرار فعالیتهای کلی اتحادیه و توسعه آن، به صورت مجازی برگزار میشود مانند بازار فیلم اسلامی و نمایشگاه تولیدات فنی و جشنواره اتحادیه، نیز گزارشی ارائه میکند.
بنا به گفته انوشه برگزاری دوره کنونی مجمع عمومی در حالی صورت میگیرد که آمریکا این اتحادیه را تحریم و برخی از سایت های وابسته به شبکههای عضو را به دلایل واهی مسدود کرده است. نشست دورهای مجمع عمومی در شرایطی برگزار میشود که رسانهها با چالش های بزرگی در زمینههای سیاسی، امنیتی، اقتصادی مواجه هستند.