پخش زنده
امروز: -
آمریکاییها تلاش میکنند با روایتسازی جعلی درباره رخداد حمله به منزل الکاظمی، ضمن جابجا کردن شاکی و متهم، بهانه برای اقدام علیه گروههای مقاومت و توجیهتراشی برای لزوم بقای نظامیان خود در عراق را فراهم کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از نورنیوز؛ بامداد یکشنبه گذشته ناگهان رسانههای عراقی از حمله چند پهپاد انفجاری به منزل «مصطفی الکاظمی» نخستوزیر عراق در منطقه سبز بغداد و سوء قصد به جان او خبر دادند.
این خبر به سرعت به تیتر یک رسانههای منطقه و جهان تبدیل شد با این تفاوت که شبکههای غربی از همان ابتدا با پوشش پر حجم ماجرا، تلویحا گروههای مقاومت را به انجام این عملیات متهم کردند.
این اتفاق پس از آن رخ داد که اعتراض مسالمتآمیز جمعه شب گروههای معترض به نتایج انتخابات پارلمانی اخیر عراق با ورود نیروهای امنیتی و دخالت افراد ناشناس به درگیری و تیراندازی کشیده و ضمن به آتش کشیده شدن چادرهای معترضین، منجر به کشته شدن دستِکم یک نفر شد.
بسیاری از کارشناسان و ناظران عراقی از جمله گروههای مقاومت این اتفاق را مشکوک دانسته و ضمن محکوم کردن آن، انتساب آن به معترضین را غیر مستند و عملیات روانی دانستند.
«نورنیوز» نیز در همان ساعات ابتدایی با تشریح دلایلی این حمله را مشکوک عنوان کرد و نوشت: تحولات پس از برگزاری انتخابات پارلمانی در عراق و اعتراض گروهی از مردم این کشور به نتایج آن، به ویژه رخدادهای خونین جمعه گذشته در بغداد از جمله موضوعاتی است که موضوع حمله پهپادی به منزل نخست وزیر این کشور را مشکوک مینماید.
علاوه بر واکنش سریع برخی عناصر، رسانهها و گروههای غربگرا به رخداد حمله پهپادی به منزل الکاظمی و متهمسازی گروههای مقاومت به دست داشتن در این اقدام، عدم فعالیت پدافند آمریکایی C_Ram که در سفارت این کشور در بغداد مستقر بوده از جمله دلایل مشکوک بودن این رخداد محسوب میشوند.
از سویی؛ تناقض هرگونه ناامنی با اهداف و منافع گروههای مقاومت، چنانچه در بیانیههای آنان پس از بروز این رخداد تاکید شد، بیش از هر چیزی این گمانه را تقویت میکند که اولا این سوء قصد نمایشی بوده و عاملان آن بیشترین بهره را از تشدید التهاب و درگیری در عراق میبرند.
با این وجود؛ باز هم سناریوی نخنمای «تحریف واقعیت» از سوی مقامات و رسانههای غربی که منطقا بیشترین سود را از ناامنسازی عراق میبرند، کلید خورد تا توطئهای طراحی شده علیه گروههای مقاومت که بیشترین تلاش را برای اجرای مصوبه پارلمان این کشور در خصوص اخراج نظامیان آمریکایی داشتهاند تکوین شود.
در این راستا ابتدا خبرگزاری «رویترز» که سابقه سیاهی در انتشار اخبار دروغ دارد، با انتشار گزارشی کذب و غیر مستند، ضمن متهم کردن «کتائب حزبالله» و «عصائب اهلالحق» به انجام این عملیات، زمینه تثبیت این روایتسازی جعلی و انتساب آن به ایران را فراهم نمود.
این سناریو با ورود مقامات غربی از جمله «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا و محق دانستن واشینگتن در پاسخ به این حمله ابعاد تازهتری یافت تا ضمن جابجا کردن شاکی و متهم، بهانه برای اقدام علیه گروههای مقاومت و البته توجیهتراشی برای لزوم بقای نظامیان آمریکایی در عراق فراهم شود.
به نظر میرسد این توطئه شوم که ضمن بدنام کردن گروههای مقاومت و حامی آنها یعنی ایران نزد افکار عمومی عراق، با امنیتی کردن فضای عراق عملا مطالبه عمومی در خصوص نتیجه انتخابات را به محاق برده و بازی کاخ سفید درباره دولت آینده این کشور را تسهیل میکند، تنها با انسجام مردم و گروههای سیاسی عراقی خنثی خواهد شد.