بررسی قرارداد واگذاری پالایشگاه نفت کرمانشاه
رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: به دلیل مشکلاتی که در ارزشگذاری داراییهای پالایشگاه نفت کرمانشاه وجود داشته بازپسگیری این شرکت در مرحله هیئت داوری است.
به گزارش خبرنگار
گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای حسین قربانزاده در حاشیه نشست با اعضای اتاق بازرگانی در جمع خبرنگاران افزود: قرارداد واگذاری پالایشگاه کرمانشاه هم مانند شرکتهای دیگر که در آستانه فسخ قرارداد قرار دارند باید مورد بازنگری قرار گیرد.
وی همچنین در نشست با اعضای اتاق بازرگانی با بیان اینکه گلههایی در زمینه خصوصیسازی وجود دارد که با آشتی دولت و بخش خصوصی، چشم انداز بهبود اقتصاد ایجاد و مشکلات رفع میشود گفت: واگذاریها به حمایت مسئولان نیاز دارد تا بخش خصوصی بتواند وارد عرصه عمل شده و بهره وری و اشتغالزایی مناسب را ایجاد کند.
وی با تاکید بر اینکه فرآیندهای خصوصیسازی باید اصلاح شود، اضافه کرد: در دوره جدید تلاش میکنیم تا در زمینه واگذاریها به تحول دست یابیم که در گام نخست کارگروههایی تشکیل شد تا روند ارزشگذاری و تعیین قیمت تغییر یابد.
قربانزاده با بیان اینکه دقیق بودن ارزشگذاری از اهمیت ویژهای برخوردار است، گفت: با اصلاح این مسیر و خصوصی سازی درست، بنگاهها به بهره وری و رشد دست پیدا میکنند که این روند بهبود اقتصاد ملی را تضمین میکند.
رئیس سازمان خصوصیسازی با اشاره به اینکه مالکیت باید پاداش مدیریت بهره ور باشد، تاکید کرد: قوانین باید به گونهای باشد که دولت با واگذاریها، فقط با نظارت به اهداف خود برسد بدون اینکه در این زمینه نیاز به اقدام داشته باشد.
وی افزود: در آسیب شناسیهای انجام شده در ماه اخیر ارتقای بهرهوری هدفگذاری و در این راستا کارگروهی تشکیل شد تا با افزایش بهره وری بتوانیم به سود بیشتر دست پیدا کنیم.
قربانزاده با بیان اینکه دولت املاک، مستغلات و بنگاههای قابل واگذاری دارد، تصریح کرد: ۹۰ هزار میلیارد تومان تکلیف بودجهای فروش سهام و ۱۳۰ هزار میلیارد تومان رفع دیون در نهادهای مختلف برعهده سازمان خصوصیسازی در سال جاری است که تاکنون تحقق نیافته است.
وی با تاکید بر اینکه خصوصی سازی بدون هم افزایی دولت و بخش خصوصی محقق نمیشود، تاکید کرد: باید در واگذاریها به چشم انداز اقتصاد ملی توجه کنیم، زیرا درآمدزایی در کوتاه مدت امکانپذیر نیست و خصوصیسازی را با مشکل مواجه میکند.
رییس سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه توجه بیشتر به کیفیت در واگذاریها به اشتغالزایی و درآمدزایی میانجامد، اضافهکرد: اقتصاد نفتی موجب درآمد بی زحمت برای دولتها شد و میان دولت و بخش خصوصی فاصله ایجاد کرد که به دنبال آن مشکلات بسیاری برای کشور ایجاد شد.
وی افزود: برای واگذاریها شفافیت وجود دارد که میتواند بسیاری از اختلافات و گلهها را در دولت و بخش خصوصی رفع کند.
اس اعمالشان برسانید