رویکرد هیاتهای مذهبی باید اجتماعی و کرسی آزاداندیشی باشد
تولیت آستان مقدس امامزاده صالح (ع) گفت: هیاتها باید در جنگ سنگین دشمن به صورت سیال عمل کنند و رویکرد هیاتهای مذهبی اجتماعی و کرسی آزاداندیشی باشد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما حجت الاسلام احسان بی آزار تهرانی در گفتگوی اخبار قرآنی با موضوع نقش وعاظ و مادحان در روشنگری و پاسخ صحیح به پرسشهای روز جامعه افزود: در موضوع کرونا هیات نشان دادند برنامههای باشکوهی برگزار کردند.
وی با بیان این که هیات باید در فضای کنونی خودشان را به روز کنند، خاطرنشان کرد: باید رویکرد اصلی هیات ها، اجتماعی باشد، زیرا جنگ دشمن در اجتماع است و اگر در اجتماع کم رنگ شویم، دشمن بر ما غلبه میکند.
حجت الاسلام احسان بی آزار تهرانی ادامه داد: دشمن اصلی امروز ما فقر، اقتصاد و اجتماع است که هیاتها باید در این جهت سیال عمل کنند.
حجت اسلام بی آزار تهرانی با اشاره به صحبتهای مقام معظم رهبری در دیدار با وعاظ و مادحان اهل بیت (ع) گفت: وقتی یکی از وعاظ یا ذاکران اهل بیت (ع) پشت تریبون میرود، جایگاه شخصی ندارد و باید از کتاب و اهل بیت (ع) برای وعظهای خود استفاده کند.
وی به روایتی از امیرالمومنین (ع) اشاره کرد و گفت: کسی که بخواهد دین خود را از نگاه به دهان مردم بگیرد به همین واسطه دینش ضربه میخورد در حالی که هر ممبری باید در این مقام مطالعات لازم را داشته باشد و در جهاد تبیین باید به کتاب و ثقلین متمسک شوند.
کارشناس مذهبی با تاکید بر اینکه باید تغییر در رویکرد صورت گیرد، گفت: امروز رنگ ادارکی و شناخت وجود دارد و باید هیاتها را به عنوان یک سنگر حفظ کنیم و برای این موضوع نیاز است وعاظ و مادحان اهل بیت (ع) مطالعه داشته باشند.
وی ممبر را محور توجه اولیاء دانست و گفت: از متکلم وحده بودن در هیاتها بیرون بیایید و در بخشی از زمان هیاتها میدان را به جوانها بدهید تا جوانان پرسشهای خودشان را در این فضا بپرسند.
حجت الاسلام بی آزار تهرانی با اشاره به خلاء توجه نکردن به کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاهها که مدنظر مقام معظم رهبری بوده است، افزود: کرسیهای آزاداندیشی را در فضای هیاتها به راه بیندازید و جوانان پرسشهای خود را در فضای هیات بپرسند.
تولید آستان مقدس حضرت امامزاده صالح (ع) گفت: طرحهای زیادی در امامزاده صالح داریم که در حال انجام است.
وی به حسینیه حضرت حر اشاره کرد و گفت: جوانانی که برای اولین بار مبتلا به شرب خمر شده بودند با ارجاع به این مکان و شرکت در اردوهای جهادی، خواندن کتابهای شهداء از جمله کتاب شهید ابراهیم هادی، کمک به سالمندان و حضور در غسالخانه توانستند راه خود را پیدا کنند و ۹۲ درصد از جوانان دیگر به راه قبلی بازنگشتند.
حجت الاسلام بی آزار تهرانی گفت: این کار با حمایت قوه قضاییه صورت گرفت تا این جوانان بتوانند بدون داشتن سوء پیشینه و توبهای که در نامه آخر برنامه از آنها گرفته میشود، زندگی اجتماعی خود را ادامه دهند.