امروز: -
صیادان مازندرانی، همه ساله با شروع فصل صید، در نیمه اول مهر ماه، به دریا می‌روند و به مدت شش ماه اجازه صید از سوی شیلات به آن‌ها داده می‌شود. همچنین در اواسط فروردین، با اعلام ممنوعیت صید، کلیه تعاونی‌های مستقر در حاشیه خزر، تعطیل می‌شود. ماهی کفال، سفید و کپور مهم‌ترین گونه‌های ماهیان استخوانی دریای خزر هستند. طبق آمار اداره کل شیلات، از آغاز فصل صید، به میزان یک هزار و ۶۲۵ تن ماهی استخوانی در مازندران صید شده که کاهش ۳۴ درصدی داشته است. آلودگی رودخانه بر اثر ورود فاضلاب خانگی و صنعتی، سموم کشاورزی و افزایش صید‌های غیر مجاز که به علت کمبود نیروی یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات است، از علت‌های اصلی کاهش صید در استان مازندران است.
عکاس :محمد سلطانی
تاریخ : ۱۴۰۱/۰۱/۲۷ - ۱۹:۰۱
نظر شما
تعداد کارکتر های مجاز ( 700 )
* کد کپچا:
captcha