پخش زنده
امروز: -
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم با اعلام اینکه حدود ۴۰ درصد از زیتون کشور در این شهرستان تولید میشود، گفت: طارم قطب فرآوری زیتون کشور است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فرهاد اکبری مدیر جهاد کشاورزی طارم افزود: سطح زیر کشت زیتون در این شهرستان ۲۱ هزار هکتار است که ۱۶ هکتار از این باغات بارده و ۵ هزار هکتار آن غیر بارده است و پیش بینی میشود در سال جاری بیش از ۱۰۰ هزار تن زیتون از باغات این شهرستان برداشت شود.
اکبری با اشاره به آغاز فصل برداشت زیتون از باغات این شهرستان اظهار داشت: برداشت محصول زیتون از نیمه دوم شهریور آغاز و تا اواخر آبان ادامه دارد و ۹ هزار بهرهبردار زیتون در این شهرستان مشغول فعالیت هستند و برای برداشت زیتون نیز کارگران فصلی از سایر استانهای کشور در این شهرستان حضور پیدا میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم با اعلام اینکه امسال شاهد شکسته شدن رکود ۴۰ ساله تولید زیتون هستیم، یادآور شد: اقدامات تنظیم بازار این محصول در بازار توسط جهاد کشاورزی از دو ماه قبل شروع و پیگیریهایی در این زمینه انجام شده به طوری که طی چند روز آینده موضوع ممنوعیت واردات روغن زیتون به کشور با توجه به تولید زیاد زیتون در داخل اعمال خواهد شد.
اکبری در ادامه افزود: درصدد هستیم در راستای حمایت از بهرهبرداران این محصول بتوانیم ایجاد نقدینگی کرده و تسهیلات سرمایه در گردش به ویژه به واحدهای روغنکشی اعطا کنیم.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم ضمن اشاره به اینکه حدود ۴۰ درصد از زیتون کشور در شهرستان طارم تولید میشود، یادآور شد: دیگر اقداماتی که برای تنظیم بازار این محصول مورد نیاز است همکاری خود باغداران است که توصیه میشود حداقل ۵۰ تا ۶۰ درصد محصول خود را برای فرآوری روغن نگه دارند.
اکبری با اشاره به استقرار واحدهای فرآوری در طارم گفت: میتوان گفت شهرستان طارم قطب فرآوری زیتون کشور است به طوری که زیتون سایر نقاط کشور نیز برای فرآوری به این شهرستان انتقال داده میشود و طی چند سال گذشته بیشترین رشد واحدهای فرآوری را در سطح شهرستان شاهد هستیم با بیش از ۶۰۰ واحد فرآوری خانگی و ۳۵ واحد مجوزدار صنعتی برای فرآوری.