پخش زنده
امروز: -
استفاده از گیاهان مناسب در آشپزخانه محیط آشپزخانه را زیبا و پر نشاط و کار کردن در آن را لذت بخش میکند.
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما ، بسیاری از خانمها علاقه دارند که آشپزخانه خود را پر از گل و گیاه کنند. این کار باعث میشود که از کار کردن در آشپزخانه بیشتر لذت ببرید و هوای آنجا را تمیز نگه دارید و شکل منحصر به فردی به منزل خود ببخشید، اما آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چه گیاهانی مناسب آشپزخانه هستند؟ در این مطلب گیاهانی را به شما معرفی میکنیم که جایشان در آشپزخانه تان خالی است.
۱. گیاه عنکبوتی یا گندمی
این گیاه نیاز به محیط روشن با نور غیر مستقیم دارد و خاک آن باید زهکشی مناسبی داشته باشد. معمولاً محیط قلیایی آن باید بین ۶ تا ۷ باشد. این گیاه تقریباً طرفداران زیادی دارد، زیرا مراقبت از آن راحت است. ظاهر جذاب و برگهای سبز و سفیدی دارد که آشپزخانه شما را زیبا نشان میدهد. به همین دلیل به راحتی میتوانید آنها را روی کابینت قرار دهید.
۲. گیاه پیچ انگلیسی
گیاه پیچ انگلیسی نیاز به نور جانبی و محیط نسبتاً روشن دارد و درجه قلیایی آن باید بین ۵.۵ تا ۶.۵ باشد. این گیاه رنگ زیبایی به اشپزخانه میدهد و به راحتی میتوانید آن را در سبدهای آویز استفاده کنید. معمولاً خودش را با نورهای مختلف سازگار میکند. فقط باید مراقب باشید که خاک آن مرطوب باقی بماند. محیط آشپزخانه را نیز از هرگونه سموم و آلودگی پاکسازی میکند.
۳. گیاه قاشقی
گیاه قاشقی نیاز به نور غیر مستقیم و محیط نسبتاً روشن دارد. خاک آن باید زهکشی مناسبی داشته باشد. درجه قلیایی آن باید بین ۶ تا ۷ باشد. این گیاه گزینه مناسبی برای آشپزخانههای نسبتاً گرم با نور زیاد است. فقط باید مراقب برگهای آن باشید. اگر احساس کردید که برگها کمی پیچ خوردند، یعنی این گیاه به اندازه کافی نور دریافت نمیکند و باید جای آن را عوض کنید.
۴. کاکتوس
این گیاه رنگ روشن دارد و به نور غیر مستقیم یا نور کامل نیاز دارد. درجه قلیایی آن باید بین ۵.۵ تا ۶.۵ باشد. به همین دلیل برای آشپزخانه گیاه مناسبی است. اگر آشپزخانه شما محیط گرم و یا خشکی دارد، میتوانید از این گیاه استفاده کنید. گیاه کاکتوس میتواند تا هفتهها بدون آب هم دوام بیاورد.
۵. زامیفولیا
این گیاه در محیط کم نور و یا نور متعادل به صورت جانبی وضعیت نسبتا خوبی دارد. درجه قلیایی آن باید بین ۶ تا ۷ باشد. این گیاه به راحتی خود را با محیط اطراف سازگار میکند و نسبت به خشکی تحمل بالایی دارد. معمولا میتوانید آن را در گوشه آشپزخانه قرار دهید و خیلی هم نیاز به توجه زیادی ندارد.
۶. پوتوس
این گیاه به نور نسبتاً کم تا متوسط و جانبی نیاز دارد. درجه قلیایی آن باید بین ۶.۱ تا ۶.۵ باشد. این گیاه میتواند در محیطهای مرطوب مثل حمام هم دوام بیاورد. به همین دلیل بسیاری از افراد از آن برای تزئین محیطهای مختلف خانه استفاده میکنند. پوتوس گزینه مناسبی برای آشپزخانه هم هست و سموم را از داخل اشپزخانه پاکسازی میکند.
۷. گیاه غورهای
این گیاه نیاز به محیط روشن با نور غیر مستقیم دارد. درجه قلیایی آن باید بین ۶.۶ تا ۷.۵ باشد. این گیاه سموم آشپزخانه را به راحتی پاک سازی میکند، ظاهر ی جذاب و منحصر به فرد دارد و تقریباً با هر محیطی، خود را سازگار میکند و گزینه مناسبی برای قرار دادن روی قفسهها و کابینتهای بلند است.
۸. ریحان
گیاه ریحان نیاز به محیط روشن با نور غیر مستقیم دارد و درجه قلیایی آن باید بین ۶ تا ۷ و نیم باشد. ریحان از گیاهانی است که آسانترین روش نگهداری را دارد و نسبت به محیط آشپزخانه و فضای آشپزی کاملاً مقاوم است. به همین دلیل میتوانید برای کاهش استرس و اضطراب هم این گیاه را در محیط آشپزخانه قرار دهید. فقط باید مراقب باشید که در طول روز حداقل ۶ ساعت نور به این گیاه برسد و خاک آن را مرطوب نگه دارید.
۹. گیاه هوا
این گیاه نیاز به محیط روشن با نور غیر مستقیم دارد. درجه قلیایی آن بین ۴ تا ۸ است. فقط کافی است که یک محیط پر نور برایش فراهم کنید. میتوانید آن را در گوشههای گرم آشپزخانه نگهداری کنید؛ بدون اینکه آسیبی به گیاه وارد شود. اگر احساس میکنید که محیط آشپزخانه خیلی خشک است، هر دو هفته یکبار رطوبت محیط را افزایش دهید.
۱۰. برگ بیدی
این گیاه نیاز به نور معمولی تا روشن و غیر مستقیم دارد. درجه قلیایی آن باید به ۶.۱ تا ۷.۸ باشد. مراقبت از آن راحت است و میتواند خود را با محیطهای مختلف وفق بدهد. به همین دلیل برای محیط آشپزخانه مناسب است. این گیاه با برگهای قلبی شکل بنفش خود محیط آشپزخانه را به شدت زیبا میکند.
۱۱. گیاه مار
گیاه مار نیاز به محیط کم نور تا متوسط با نور غیر مستقیم دارد. درجه قلیایی آن باید بین ۴.۵ تا ۷ باشد. گیاه مار انواع متعددی با برگ هایی به شکلها و رنگهای مختلف دارد. میتوانید این گیاه را در گوشه آشپزخانه قرار دهید. فقط کافی است نور طبیعی به آن برسد.
۱۲. گیاه یشم
این گیاه نیاز به محیط روشن با نور غیر مستقیم دارد. درجه قلیایی آن باید به ۶.۱ تا ۶.۵ باشد. این گیاه بسیار شیک است و به راحتی زیر پنجرههای پر نور و آفتابی دوام میآورد. هر روز حداقل باید ۴ ساعت نور کامل به آن برسد بنابراین اگر آشپزخانه شما پنجره دارد، این گیاه را به راحتی میتوانید داخل آن قرار دهید. بهترین دما برای آن بین ۵۰ تا ۷۰ درجه است.
۱۳. فیلودندرون با برگ قلبی
این گیاه نیاز به نور جانبی کم تا متوسط دارد. درجه قلیایی آن باید بین ۶ تا ۷ باشد. معمولاً برگهای قلبی شکل آن بسیار زیبا است. مراقبت از آن خیلی سخت نیست. البته عمر خیلی بالایی ندارد. اگر میخواهید از این گیاه به نحو احسن مراقبت کنید، مراقب نور و آب مورد نیاز آن باشید.
۱۴. بنفشه آفریقایی
بنفشه آفریقایی نیاز به محیط روشن با نور غیر مستقیم دارد. خاک آن باید متخلخل با زهکشی بالا باشد. درجه قلیایی آن باید بین ۵.۸ تا ۶.۲ باشد. اگر رنگ آن را میپسندید، میتوانید به راحتی آن را داخل آشپزخانه قرار دهید. فقط باید نکات مراقبتی آن را رعایت کنید، زیرا اگر نور کافی دریافت نکند، به راحتی شکوفه نمیدهد. علاوه بر این؛ به کم آبی و پرآبی هم حساس است.
۱۵. آلوئه ورا
آلوورا به محیط روشن با نور غیر مستقیم نیاز دارد. درجه قلیایی آن باید بین ۷ تا ۸.۵ باشد. از آنجایی که میتواند در محیط خشک، گرم و آفتابی دوام بیاورد، گزینه مناسبی برای آشپزخانه است. همچنین میتوانید آن را برای پوست و موی خود هم استفاده کنید.