پخش زنده
امروز: -
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل گفت: ۲۲.۸ درصد از پروندههای طلاق به درخواست زوجه که به مشاوران ارجاع شده بود منجر به سازش شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اردبیل جلال آفاقی در دومین همایش ملی روان درمانی ایران که در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد، اظهار کرد: در سالهای گذشته پروندههای خانواده مرتبط با طلاق و تمکین به مشاور ارجاع نمیشد و برای اولین بار در سطح کشور و در استان اردبیل پروندههای طلاق و تمکین به مشاور قبل از ثبت ارجاع میشود.
وی افزود: این ارجاع اثر مطلوبی را در طول این سال نشان داد به طوری که ۵.۷ درصد از پروندههای طلاق به درخواست زوجه کاهش یافت و ۲۲.۸ درصد از پروندههای ارجاعی به مشاورین در سطح استان منجر به سازش شد.
جامعه پویا نیازمند خانوادهای پویا و با نشاط است
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل بیان کرد: هر جامعهای اگر بخواهد پویا، با نشاط و کارآمد باشد مستلزم این است که خانوادهای پویا و با نشاط داشته باشد.
وی با بیان اینکه صحبتهای ما باید توام با امیدآفرینی باشد، گفت: در سالهای گذشته، استان اردبیل در دعاوی اولویتدار در حوزه اختلافات خانوادگی و در دعاوی حقوقی در رتبه اول قرار داشت، اما به همت و توانمندی مشاوران استان در سال ۱۴۰۱ توانستیم در حوزه خانواده و اختلافات خانوادگی موفق عمل کنیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل به رسالت مشاورین اشاره کرد و افزود: یکی از رسالتهای مشاورین تلاش برای استحکام بنیاد خانواده و ابقای زندگی مشترک است و ما باید توجه ویژهای به بحث فرهنگ سازی مردم برای مراجعه به مشاورین داشته باشیم.
بیشتر بخوانیم:
کاهش ورودی پروندههای اختلافات خانوادگی به دادگاه های اردبیل