پخش زنده
امروز: -
یک اندیشکده انگلیسی اعلام کرد: افراد مبتلا به بیماریهای کشنده در انگلیس، در مقایسه با دیگر کشورهای ثروتمند جهان، زودتر جان میبازند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از لندن، اندیشکده سلامت "بنیاد شاه" (King’s Fund) در انگلیس اعلام کرد در مقایسه با دیگر کشورهای ثروتمند جهان، به علت کمبود تخت بیمارستانی، کارکنان درمانی و دستگاههای اسکنر، بیماران مبتلا به بیماریهای کشنده همچون سرطان در این کشور، زودتر جان میبازند.
این اندیشکده مهمترین علل مرگ زودتر مبتلایان به بیماریهای کشنده در انگلیس را سرمایه گذاری ناکافی دولت در سازمان ملی بهداشت و درمان این کشور در چند دهه اخیر اعلام کرد.
براساس گزارش این اندیشکده سلامت در انگلیس، عملکرد نظام بهداشت و درمان دولتی، در مواردی همچون درمان بیماریهای مرگبار و رسیدگی به قربانیان حوادث و تصادفات، با تاخیر همراه است و در صورت دریافت به موقع و کافی خدمات درمانی، شماری از مرگها قابل پیشگیری بوده است. در این گزارش آمده است در بررسی مقایسهای عملکرد نظام بهداشت و درمان در ۱۹ کشور، معلوم شد نظام بهداشت و درمان انگلیس، به علت سرمایه گذاری "کمتر از متوسط" عملکردش "کمتر از متوسط" این کشورهاست.
روزنامه گاردین در این باره نوشت ۱۰ روز دیگر، در ۵ ژوئیه، ۱۴ تیر ماه، مراسم هفتاد و پنجمین سالروز راه اندازی سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، برگزار خواهد شد که در سالیان پس از پایان جنگ جهانی دوم، حزب حاکم کارگر آن را بنیاد نهاد. این روزنامه افزود: یکی از مهمترین علل ناکامی نظام بهداشت و درمان انگلیس در پیشگیری از مرگ زودرس بیماران مبتلا به بیماریهای بسیار کشنده و نیز قربانیان حوادث و تصادفات، کمبود پزشک و پرستار است.
به نوشته گاردین، ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس روز یکشنبه این هفته اعلام کرد در روز پنج شنبه، بالاخره طرح دولت را برای مبارزه با کمبود نیروی انسانی در نظام دولتی بهداشت و درمان اعلام خواهد کرد که به گفته وی، "یکی از مهمترین طرحها در تاریخ سازمان ملی بهداشت ودرمان انگلیس" خواهد بود.
گاردین افزود: اندیشکده سلامت "بنیاد شاه" در انگلیس، در گزارشی ۱۱۸ صفحه ای، عملکرد سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس را با وضعیت نظام بهداشت و درمان دولتی در کشورهایی همچون فرانسه، آلمان، سوئد، ژاپن، سنگاپور و آمریکا مقایسه کرده است که براساس آن:
امید به زندگی در انگلیس، در فهرست ۱۹ کشور مورد بررسی، دومین کشور بد ارزیابی میشود؛
در میان ۱۹ کشور مورد بررسی، افرادی که در انگلیس دچار حمله قلبی یا سکته شوند، در ۳۰ روز پس از مراجعه به بیمارستان، زودتر میمیرند؛
مدت زمان زندگی بیمارانی که به انواع سرطان شایع مثلا سینه، ریه، روده بزرگ، رحم، مقعد و معده در انگلیس مبتلا میشوند، کمتر از متوسط عمر این گونه بیماران در کشورهای مورد بررسی است؛
دسترسی به خدمات دندانپزشکی در مناطقی از انگلیس، به صورت نگران کنندهای دشوار است.
شمار دستگاههای اسکنر و ام آر آی در انگلیس، در مقایسه با کشورهای مورد بررسی، کمتر است و شمار تختهای بیمارستانی، فقط از یک کشور دیگر بیشتر است.
به نوشته روزنامه گاردین، نخست وزیر انگلیس در مصاحبه روز یکشنبه این هفته با بی بی سی، درباره چرایی انتظار ۷.۳ میلیون بیمار در نظام بهداشت و درمان این کشور گفت:"، زیرا ما همه گیری داشتیم. " این روزنامه نوشت در مقایسه اخیر، از اطلاعات نهادهایی همچون سازمان همکاری اقتصادی و توسعه و مرکز ملی آمار انگلیس استفاده شده است که همچنین نشان داد اکنون میزان رضایت از خدمات بهداشتی و درمانی در میان مردم انگلیس هم اندک است.