پخش زنده
امروز: -
رهبری حزب محافظه کار انگلیس که دولت این کشور را در دست دارد، مسئول ادامه و گسترش اسلام هراسی در این حزب معرفی شده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از لندن، براساس گزارش پروفسور سواران سینگ (Swaran Singh) که به بررسی اسلام هراسی در حزب حاکم محافظه کار در انگلیس در سال ۲۰۱۹ پرداخته و نشریه ایندیپندنت آن را منتشر کرده است، اسلام هراسی در این حزب همچنان ادامه دارد، زیرا مقامات ارشد حزب نشان دادند، تمایلی به پایان این روند ندارند.
نشریه ایندیپندنت در این باره افزود: اقدامات اسلام هراسانه مقامات ارشد حزب محافظه کار انگلیس، از جمله بوریس جانسون، رهبر اسبق و نخست وزیر پیشین انگلیس، نشان میدهد که این حزب تمایلی برای مبارزه با اسلام هراسی ندارد. بوریس جانسون در مقالهای در روزنامه دیلی تلگراف در سال ۲۰۱۸، زنان مسلمان را به علت داشتن روبنده، به "صندوقهای پست" و "دزدان نقابدار بانک ها" تشبیه کرده بود.
سعیده وارسی (Sayeeda Warsi)، مدیر اسبق حزب محافظه کار در انگلیس، از منتقدان اسلام هراسی در حزب خودش بود و از تداوم این پدیده در حزب محافظه کار بارها شکایت کرد.
پروفسور سواران سینگ در گزارش خود که در سال ۲۰۲۱ منتشر کرد نوشت حزب محافظه کار اگر در مبارزه با اسلام هراسی جدی میبود، باید سازوکار جدیدی به منظور دریافت شکایات از اسلام هراسی و نژادپرستی ایجاد میکرد و به این گزارشها به طور جدی رسیدگی میکرد، اما به نوشته ایندیپندنت، وی در ارزیابی جدید خود میگوید چنین نشده است. به نوشته پروفسور سواران سینگ، از سال ۲۰۲۱ تاکنون، حزب حاکم محافظه کار، سه رهبر و هفت مدیر عوض کرده، اما اقدام چندانی برای مبارزه با اسلام هراسی، انجام نداده است.
روزنامه ایندیپندنت نوشت حزب حاکم محافظه کار، سال هاست حزب کارگر را که مهمترین رقیب سیاسی است، به ضدیت با یهود متهم میکند. پس از این که جرمی کوربین، رهبر پیشین حزب کارگر کنار رفت، کایر استارمر، رهبر کنونی حزب کارگر، اقدامات فراوانی برای کاهش یهودستیزی ادعایی در حزبش انجام داد. اکنون حزب محافظه کار نیز برای مبارزه با اسلام هراسی در حزب حاکم محافظه کار، باید دست به کار شود.
نهادهای حقوق بشر اسلامی و شورای مسلمانان بریتانیا بارها در گزارشهای خود از افزایش اسلامی هراسی در این کشور از جمله در ارگانهای دولتی آن انتقاد کردند و درباره پیامدهای ان هشدار دادند و پایان دادن به این روند را خواستار شدند، اما میگویند نه تنها هیچ اراده جدی برای مبارزه با پدیده اسلام هراسی رو به افزایش در این کشور مشاهده نمیشود بلکه در سایه این بی توجهی ها، اسلام هراسی به اسلام ستیزی مبدل شده است.
به تازگی کمیسیون امور خیریهها که نهاد وابسته به دولت انگلیس است و رئیس ان را وزیر فرهنگ این کشور تعیین میکند با اقدامی تامل برانگیز سبب شد مرکز اسلامی انگلیس که یکی از کانونهای اصلی اجتماع مسلمانان از ملیتهای مخلتف در لندن است بسته شود.
مسلمانان به ناچار در پیاده راه مجاور این مرکز مراسم نماز جماعت و دعاهای هفتگی خود را به جای میاوردند، اما در آنجا نیز مسلمانان از گزند اسلام ستیزان در امان نماندند و در حالی که مسلمانان در حال اقامه نماز بودند در سایه حمایت پلیس با فحاشی و توهین به مقدسات اسلامی تلاش کردند مانع از برگزاری مراسم مسلمانان شوند.
در همه ساعات انجام فرایض دینی مسلمانان از جمله اقامه نماز جماعت، عوامل ضد انقلاب و مخالفان اسلام با فحاشی علیه مسلمانان و تروریست خواندن آنان از طریق بلند گوهای قوی که در برابر محل اجتماع مسلمانان مستقر کرده بودند تلاش کردند با حملات خود فعالیت مذهبی مسلمانان را مختل کنند و پلیس انگلیس صرفا نظاره گر فحاشی آنان بود و جوانان مسلمان تلاش کردند زنان و مردان نماز گزار را از گزند مخالفان اسلام در امان نگاه دارند.