بکارگیری همه ابزارهای کشور در تجاریسازی فناوری
عضو هیت رئیسه مجلس : بکارگیری همه ابزارهای کشور در تجاریسازی فناوری ، گام دوم مسیر توسعه نانو است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری فناوری نانو ، سید محسن دهنوی امروز در چهاردهمین نمایشگاه فناوری نانو با اشاره به افتخارات این حوزه گفت: ما در حوزه تولید علم نانو در دنیا تا پایان سال ۲۰۲۲ رتبه چهارم را داشتیم و الان نیز بین رتبه چهارم و پنجم دنیا هستیم، درست است که هنوز برای کاربردی کردن این دانش ما باید مسیر زیادی را طی کنیم، اما این دستاوردها جای افتخار دارد.
وی افزود : در این مسیر گام اول ، تولید علم بود که به خوبی طی شده است، گام دوم این است که همه ابزارهای کشور باید در خدمت تجاری و کاربردی شدن این فناوری قرار گیرد.
عضو هیت رئیسه مجلس گفت : ما نمیتوانیم از دانشگاه و پژوهشگر این انتظار را داشته باشیم که کل این مسیر را تنهایی طی کند، اتفاقی که در کشور افتاده است اینکه جوانان ما، نخبگان و دانشگاههای ما نقششان را ایفا کردند، لذا ما در تولید علم رتبه خوبی داریم، اما دیگر ساختارها مانند ساختار اقتصادی، شبکه بانکی، نظام تامین مالی، ساختار صنعت و تولید باید نقش خود را ایفا کنند تا علم ، تجاری و کاربردی شود تا در زندگی مردم و اقتصاد مردم نقش خود را ایفا کند.
وی گفت: برنامهای که در حال حاضر و در دوره جدید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و در دولت جدید با تغییر عنوان معاونت علمی وجود دارد : قرار است دانش ، تبدیل به اقتصاد شود و آورده اقتصادی برای مردم داشته باشد، این امر چیزی است که تاکید مقام معظم رهبری، رییس جمهوری و مجلس است.
دهنوی افزود : ما نیز در مجلس با قانون جهش تولید دانشبنیان سعی کردیم ریل و مسیر را برای دولت باز کنیم، باید همه تلاش کنیم، باید همه کمک کنیم ساختارها و زیر ساختهای کشور به کمک تجاریسازی این علم انباشته شده بیایند .
وی تاکید کرد: اول باید جایگاه خود را در علم تثبیت کنیم، نباید بههیچ عنوان جایگاه ما دچار خدشه شود در عین حال علمی که تولید شده است را کاربردی و تجاری کنیم.