پخش زنده
امروز: -
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه چمران اهواز از ایجاد ۳۹۸ فرصت شغلی توسط مرکز رشد واحدهای فناور این دانشگاه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، علیرضا کیاست در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه چمران اهواز گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۳۹۸ فرصت شغلی توسط مرکز رشد واحدهای فناور این دانشگاه ایجاد شده است.
وی افزود: دانشگاه چمران اهواز موفق به کسب رتبه ۶۰۰ تا ۸۰۰ در رشتههایی، چون ریاضی، آمار، شیمی، فیزیک، زمین شناسی، علوم محیط زیستی و رتبه ۸۰۰ تا یک هزار در رشتههای مهندسی از جمله کشاورزی و دامپزشکی شده است.
کیاست با اشاره به اینکه کیفیت مقالات ارائه شده در این دانشگاه از حالت نرمال بالاتر است، ادامه داد: این دانشگاه در حوزه رویت پذیری مقالات جای کار دارد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه چمران اهواز با تاکید بر ضرورت تاثیر رویت پذیری مقالات دانشگاهی، اضافه کرد: رویت پذیری موجب کسب شهرت علمی در زمینههای تخصصی و افزایش تاثیرگذاری در حوزه پژوهش، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و ارتقای شاخصهای همکاری علمی در سطح ملی و بین المللی و جذب مخاطبان میشود.
فعالیت ۷۰ شرکت خلاق و دانش بنیان
وی درخصوص فعالیتهای مرکز رشد دانشگاه گفت: حدود ۷۰ شرکت خلاق و دانش بنیان در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه فعال هستند که توانسته اند سهم خوبی را در زمینه اشتغال به خود اختصاص دهند.
کیاست با اشاره به فروش خدمات مرکز رشد این دانشگاه، افزود: پارسال ۲۷۰ میلیارد ریال از محل فروش خدمات مرکز رشد دانشگاه حاصل شده و امسال نیز سهم فروش خدمات این مرکز ۱۷۰ میلیارد ریال بوده است.
وی به برگزاری ۱۴ همایش ملی و بین المللی از هفته پژوهش از پارسال تاکنون در این دانشگاه اشاره کرد و ادامه داد: برگزاری نمایشگاه تاثیر بسزایی در ارتقای پژوهش دانشگاه دارد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه چمران اهواز با بیان اینکه حدود ۸۰ کتاب توسط محققان دانشگاه چمران اهواز تالیف و ترجمه شده است، میگوید: به مناسبت هفته پژوهش برنامههای زیادی در دانشگاه چمران اهواز اجرا شده و از روز اول هفته دربهای دانشگاه به روی همه باز بوده است.
وی اضافه کرد: با درخواست از مدارس استان بنا شد دانش آموزان علاقهمند از ظرفیتهای دانشگاه بازدید کنند که در روز اول هفته پژوهش ۳ هزار دانش آموز از دانشگاه بازدید کردند ضمن اینکه این دانشگاه چهارشنبه پذیرای ۷۰۰ دانش آموز حاشیه شهر و مناطق کم برخوردار خواهد بود.
کیاست ادامه داد: همواره تاکید شده تعامل سازندهای بین صنعتگران و پژوهشگران وجود داشته باشد، بنابراین با صنایع استان نامه نگاری شد تا اگر صنایع نیازمند تحقیق یا نشستی تخصصی هستند اعلام کنند.
وی با اشاره به برگزاری ۲۵ سمینار نیازسنجی با حضور صنایع در دانشگاه چمران اهواز، گفت: نمایشگاه کتاب در کتابخانه مرکزی دانشگاه دایر شده که مورد بازدید دانش آموزان قرار خواهند گرفت.
کیاست افزود: همه شاخصهای دانشگاه با وجود محدودیتهای مالی و شیب کم مثبت است و امیدواریم با تصمیماتی که گرفته شده این شاخصها توسعه یابند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه چمران اهواز با بیان اینکه دانشگاهها براساس ۵ معیار سنجیده میشوند، افزود: در سال ۲۰۲۳، رتبه دانشگاه چمران اهواز در زمینه تدریس ۲۲ بوده در حالی که در سال ۲۰۲۴ به ۲۹.۶ رسیده است.
وی گفت: دانشگاه چمران اهواز در زمینه تحقیقات و پژوهش در سال ۲۰۲۳ رتبه ۱۷.۲ کسب کرده که در سال ۲۰۲۴ به ۱۹.۳ ارتقا یافته است.
کیاست ادامه داد: دانشگاه چمران اهواز همچنین در ارتباط با صنعت در سال ۲۰۲۳ رتبه ۷۹.۳ را کسب کرده که این رتبه در سال ۲۰۲۴ به ۵۱.۸ رسیده است، رتبه این دانشگاه در زمینه ارتباطات بین المللی از ۲۲.۳ در سال ۲۰۲۳ به ۲۷.۲ در سال ۲۰۲۴ رسیده است.
وی با بیان اینکه اکثر شاخصهای تاثیرگذار دانشگاه چمران مثبت بوده اند، اضافه کرد: در زمینه تحقیقات و دیگر شاخصهای مطرح شده نیز وضعیت دانشگاه مطلوبتر از وضعیت میانه است.