پخش زنده
امروز: -
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی گفت: در زمینه تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم، اخلال در انجام وظایف خود ما بوده است که باید آنها را برطرف کنیم.
سید مصطفی حسینی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره تحقق نیافتن تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن در کشور، گفت: در این زمینه در سالهای گذشته اسناد راهبردی خوبی را توانستیم تنظیم کنیم، اما این اسناد اجرایی نشده اند.
حسینی افزود: فرآیندها و اهتمامی که باید دستگاهها، چه در بخشهای حاکمیتی و چه در بخشهای مردمی برای تحقق این امر در نظر میگرفتند، انجام نشده و اجرای آن به ثمر نرسیده است.
وی ادامه داد: اگر در شورای عالی انقلاب فرهنگی و شوراهای تخصصی آن، که شورای توسعه فرهنگی قرآنی از جمله آنهاست، بتوانیم نقش قرارگاهی خود را به درستی ایفا کنیم و بین بخشهای حاکمیتی و مردم نهاد، اتصال به وجود بیاید، به موفقیت میرسیم.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی به طرح قرآنی زندگی با آیهها اشاره کرد و گفت: یک نمونه موفق در این زمینه طرح زندگی با آیهها بود، در این طرح، دستگاهها در کنار هم قرار گرفتند و گام اول آن در ماه مبارک رمضان به مرحله اجرا درآمد و حدود ۱۱ میلیون نفر از طریق این طرح وارد مسابقات شدند که اگر همان تجربه موفق را بتوانیم ادامه دهیم، در حوزه تدبر، حفظ و دیگر کارویژههای قرآنی، به نتایج خوبی میرسیم.
حسینی در پاسخ به این سوال که چه کسی مسئول این امر بوده و چرا تاکنون به نتیجه نرسیده است، افزود: همه ما باید در این زمینه گام برمی داشتیم و شاید در نقش دبیرخانهای ما اختلالی وجود داشته که نتوانستیم این امر را انجام دهیم شاید هم، همدلی کافی بین دستگاهها وجود نداشته است.
وی اضافه کرد: هر زمان در هر کاری دور هم جمع شدیم و نام و نشان را کنار گذاشتیم و برای رسیدن به هدف والا گام برداشتیم، کار به نتیجه رسیده، در این زمینه هم هر چه اختلال بوده از خود ما بوده که باید آنها را رفع کنیم و با تعامل و هم افزایی، رو به جلو گام برداریم.
مرداد سال ۱۳۹۰ رهبر معظم انقلاب اسلامی تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن در کشور را مطرح کردند و کلیات طرح ملی تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم برای اجرایی شدن این هدف در اسفند سال ۹۳ در شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور به تصویب رسید، اما در حال حاضر پس از ۱۳ سال، آنگونه که مسئولان قرآنی اعلام کرده اند هنوز این امر محقق نشده است.