پخش زنده
امروز: -
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان از برگزاری بیست و هفتمین دوره انتخابات شورای دانش آموزی با مشارکت بیش از ۳۱۶ هزار دانش آموز گیلانی در مدارس استان خبرداد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ بیست و هفتمین دوره انتخابات شورای دانش آموزی با شعار محوری «شورای دانش آموزی، برای ایران برای مدرسه» امروز با مشارکت ۳۱۶ هزار و ۵۲۹ دانش آموز به صورت حضوری در ۳ هزار و ۸۷۴ مدرسه گیلان همزمان با سراسر کشور برگزار شد.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان در آیین انتخابات شوراهای دانش آموزی در مدرسه حضرت خدیجه (س) رشت گفت: تمامی دانشآموزان از پایه سوم ابتدایی به بعد داوطلب عضویت در شوراهای دانشآموزی مدارس شده و در این انتخابات مشارکت میکنند.
محمد حسین رمضانی با بیان اینکه ساختار شوراهای دانشآموزی شامل رئیس شورا، معاون، منشی، سخنگو، پشتیبانی روابط عمومی و کمیسیونهای تخصصی است، افزود: پس از برگزاری انتخابات و شمارش آرا، اعضای شوراهای دانشآموزی و رئیس شورا در هر مدرسه با رأی اکثریت اعضا و برای یکسال و در نخستین جلسه شورای دانشآموزی تعیین میشود.
وی اضافه کرد: این انتخابات، تمرینی برای دانش آموزان است تا مطالبات و خواستههای خود را از مسیر دُرُست پیگیری کنند و در آینده بتوانند در مسائل سیاسی و اجتماعی جامعه صاحب نظر و رای باشند.
مدیرکل آموزش و پرروش گیلان درباره نحوه انتخاب اعضای پذیرفته شده این رقابت گفت: تعداد اعضای شورای دانش آموزی مدارس ابتدایی زیر ۱۰۰ نفر، پنج دانش آموز و مدارس تا ۱۵۰ نفر حداکثر ۷ نفر و در مدارس ۱۵۰ دانش آموز ۹ دانش آموز به عضویت شورای دانش آموزی مدرسه خود انتخاب خواهند شد.
محمدحسین رمضانی افزود: در مدارس متوسطه اول و دوم مدارس تا ۲۵۰ دانش آموز پنج نفر و مدارس تا ۳۵۰ دانش آموز هفت نفر، در مدارس تا ۵۵۰ دانش آموز ۹ نفر و در مدارس ۵۵۰ دانش آموز به بالا، ۱۱ نفر عضو شورای دانش آموزی مدرسه خود میشوند ضمن اینکه ۲ نفر هم در مدارس به عنوان عضو علی البدل انتخاب خواهند شد.
وی گفت: شورای دانش آموزی، بر اساس ماده ۱۸ آیین نامه اجرایی مدارس، برای مشارکت دانش آموزان در امور مربوط به مسائل آموزشی، پرورشی، انضباطی، ورزشی، فوق برنامه و ایجاد ارتباط صحیح و مستقیم دوسویه بین دانش آموزان و اولیای مدرسه تشکیل میشود.
رمضانی افزود: ارج نهادن به شخصیت و کرامت دانش آموزان، تقویت اعتماد به نفس، خود باوری، مسئولیت پذیری و مشارکت آنها در فعالیتهای مدرسه از مزایای تشکیل شوراهای دانش آموزی در مدارس است.