پخش زنده
امروز: -
همزمان با هفته پژوهش و فناوری دو محصول سلامت محور نان بدون گلوتن و آرد فرآوری شده در مشهد رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون امور شرکتهای بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس رضوی گفت:، این محصولات، برای نخستینبار در شرق کشور و در مقیاس صنعتی تولید شده است و با هدف ارتقای سلامت جامعه و حمایت از بیماران سلیاکی و دیابتی عرضه میشود.
مروارید افزود: نان بدون گلوتن مورد نیاز بیماران سلیاکی است، بیمارانی که جمعیتی حدود ۱۰۰ هزار نفر در کشور و ۵ هزار نفر درخراسان دارند و تاکنون به نان بدون گلوتن در مقیاس صنعتی دسترسی نداشتند.
وی افزود: تولید نان بدون گلوتن از جمله نان لواش، نان تافتون و نان شیرمال در مقیاس تجاری و صنعتی در صنایع غذایی رضوی، برای نخستینبار در کشور انجام شده که نه فقط پاسخی به نیاز این بیماران است، بلکه در امتداد سیاستهای کلان آستان قدس رضوی برای توجه به تولیدات دانشبنیان و نوآورانه قرار دارد.
معاون امور شرکتهای بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس رضوی گفت: آرد فرآوری شده بدون شکر که بر پایه شیرین کننده طبیعی است در دو طمع وانیلی و شکلاتی نیز رونمایی شد.
مروارید افزود: این محصول که مناسب بیماران دیابتی است، در ماه آینده به تولید انبوه میرسد.