پخش زنده
امروز: -
نخستین نشست گفتگوی فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تبریز پس از راهاندازی این پارک برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه تبریز، بابیان اینکه هدف ما تسهیل گری و مسیر دادن به ایدهها است، ارتباط تنگاتنگ، تعامل و همفکری بین پارک و شرکتهای مستقر و ارائه پیشنهادها و انتقادات را برای ارتقاء پارک ضروری خواند.
غلامرضا کیانی بهروزرسانی سایت پارک، راهاندازی سوپرمارکت فناوری، کمک به بازاریابی، تبلیغات و تجاریسازی محصولات شرکتهای مستقر و رفع موانع تبدیل شرکتهای فناور به دانشبنیان را از مهمترین برنامههای پارک علم و فناوری دانشگاه تبریز اعلام کرد.
وی از شرکتهای فناور و دانشبنیان مستقر در استان خواست برای با همدلی و همکاری برای ارتقاء جایگاه پارک که منجر به توسعه زیستبوم فناوری استان میشود کمک کنند.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان هم با بیان اینکه صندوق پژوهش و فناوری استان نهاد مالی غیردولتی مستقل و بازوی اجرایی صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در استان و اساسنامه آن مصوب هیأت وزیران است گفت: این صندوق تاکنون به شرکتهای مستقر در دانشگاه تبریز ۳۲ میلیارد تومان تسهیلات اعطا کرده است.
احمدی شالی با تأکید بر اینکه هیچ محدودیتی در پرداخت تسهیلات نداریم آمادگی صندوق پژوهش و فناوری استان را برای پرداخت تسهیلات به شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تبریز اعلام کرد.
در این جلسه تعدادی از مدیران و نمایندگان شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تبریز مسائل و مشکلات شرکتها و دیدگاههای خود را برای توسعه پارک مطرح کردند.
بر اساس آمارها ۱۲۰ شرکت در پارک علم و فناوری دانشگاه تبریز مستقر هستند که ۲۴ واحد از آنها دانشبنیان محسوب می شوند.