پخش زنده
امروز: -
چهارمین جشنواره سفره اصیل ایرانی با هدف احیای غذاهای بومی منطقه فرهنگی کاشان و ترویج سبک تغذیه سالم، در فرهنگسرای شهدای شهرداری برزُک برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ شهردار برزک گفت: در این جشنواره ۲۰ گروه شرکتکننده در سه محور شامل پیشغذا، دسر، آش، ترشیجات و مربا، غذاهای اصیل و سنتی برزک و کاشان و گروه نانهای محلی، کیک و شیرینی به رقابت پرداختند.
حمیدرضا دهقانی افزود: بخش جنبی این جشنواره نیز با عنوان دستپختهای نوجوانان و جوانان برگزار شد.