پخش زنده
امروز: -
از اول آذر ۱۴۰۳، تفاهم نامه یکساله با بیمه آتیه سازان، با مبلغ ۴۳۰ هزار تومان منعقد شد که از این مبلغ؛ ۲۱۵ هزار تومان را تامین اجتماعی پرداخت و به همین اندازه از حقوق بازنشسته به ازای هر نفر طی ماه کسر میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، اسدی رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور با اشاره به قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان گفت: با توجه به تغییراتی که در مدیریت سازمان تامین اجتماعی ایجاد شده است؛ برای بیمه تکمیلی فراخوان دادیم که در مرحله اول فراخوان؛ هیچ شرکت کنندهای بابت بیمه تکمیلی و بیمه عمر نداشتیم. وی اضافه کرد: در فراخوان دوم شش شرکت بیمه برتر مطرح شدند که در قرار دادهای بیمه تکمیلی و بیمه عمر، در نهایت شرکتهای بیمه ایران؛ بیمه دانا؛ بیمه دی و آتیه سازان حافظ اعلام نرخ کردند.
رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور گفت: از میان شرکتهای بیمه تنها توانستیم با بیمه آتیه سازان حافظ وارد مذاکره شویم که متاسفانه به خاطر نرخ بالایی که برای بازنشستگان داده بودند با بیمه آتیه سازان حافظ هم به نتیجه نرسیدیم. وی با اشاره به ورود وزیر کار به این موضوع که طی مصاحبهای به مردم و بازنشستگان قول مساعد دادند افزود: خوشبختانه با پیگیریهای وزیر کار و دکتر سالاری که در مذاکرات با بیمه آتیه سازان حافظ حضور داشتند؛ به این جمع بندی رسیدند که با توجه به اینکه بازنشستگان نیازمند به درمان هستند و در کشور ما شرایط درمان پزشک محور است؛ لذا با مشارکت ۵۰ درصدی حق بیمه توسط سازمان تامین اجتماعی توافق حاصل شد. وی تصریح کرد: با بیمه آتیه سازان تفاهم نامه یکساله از اول آذر ۱۴۰۳ با مبلغ ۴۳۰ هزار تومان منعقد شد که از این ۴۳۰ هزار تومن؛ ۲۱۵ هزار تومان را تامین اجتماعی بابت هر نفر پرداخت میکند و به همین اندازه از حقوق بازنشسته به ازای هر نفر طی ماه کسر میشود.
وی با اشاره به پرداخت هزینه جراحیهای سنگین تا سقف ۸۵ میلیون تومان؛ جراحیهای سبک و عمومی ۴۰ میلیون تومان و پرداخت ۳۵ میلیون تومان برای بیماران خاص گفت: سایر هزینههای درمانی مانند هزینههای پاراکلینیکی تا سقف شش میلیون تومان؛ هزینه تشخیص بیماری چهار میلیون تومان و انواع آزمایشات مبلغ ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار تومن؛ رفع عیوب انکساری هر چشم ۶ میلیون تومان؛ هزینه آمبولانس شهری ۲۰۰ هزار تومان و هزینه آمبولانس بین شهری سه میلیون تومان مشخص شد که باید توسط بیمه تکمیلی به بیمه شده پرداخت شود.
وی با تاکید بر ناکافی بودن هزینههای بیمه در حوزه دندانپزشکی افزود: اکثر بازنشستگان به دلیل داشتن دندان مصنوعی نیاز به خدمات دندانی ندارند و اگر قراردادی بسته میشود باید تمام هزینههای آن پرداخت شود، اما هزینه پوشش بیمهای دندان به حدی پائین است که با حق بیمههای موجود کفاف پرداخت هزینههای سنگین دندانپزشکی را نمیدهد. وی تصریح کرد: نهایت حق بیمهای که قابل پرداخت است پنج میلیون تومان است که حتی هزینه یک دندان ایمپلنت هم نیست که این امر ایجاد نارضایتی میکند.
اسدی گفت: یکی از چالشهایی که در مذاکرات وجود داشت؛ بحث نظارت است. طی تفاهم نامهای که منعقد شد، قرار است هم به سازمان تامین اجتماعی و هم به کانون عالی بازنشستگان دسترسی مستقیم برای نظارت داده شود. وی تصریح کرد: شرکت بیمه مکلف است با مراکز درمانی پاراکلینیکی و بستری قرارداد ببندد. وی در پایان با اشاره به قرار داد بیمه عمر بدون سقف سنی و فوت به هر علت گفت: سال گذشته خسارت بیمه عمر ۱۵ تا ۳۰ میلیون تومان بود، و حق بیمه ۳۹ هزار تومان بود ولی امسال به جمع بندی ۴۰ میلیون تومان با بیمه ایران رسیدیم.